22 November 2016

Box of Joy | Lazada Online Revolution

Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Mengenai Online Revolution

Bermula 11 November 2016, Lazada Malaysia telah memulakan jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara dengan nama "Online Revolution” yang mendapat penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa.

Jualan ini akan bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 dengan tema "Brands for All". Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution”pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan sebagainya.

Box of Joy 

Barangan yang diterima daripada Lazada
Sempena jualan “Online Revolution” tersebut, Sop telah menerima Box of Joy daripada Lazada Malaysia. Berdebar-debar juga apa yang terdapat dalam Box of Joy tersebut! Apa agaknya Sop dapat?

Berikut merupakan barangan yang dihadiahkan oleh Lazada Malaysia:

Logitech x100 Wireless Speaker
Mamy Poko Gentle Baby Wipes

Tefal Manual Chopper

L'Oreal Mythic Oil

SanDisk Ultra Dual Drive M3.0
Voucher
Nescafe Rasa Pandan White Coffee
Terima kasih Lazada Malaysia kerana sudi memberikan barangan tersebut. Seronok sangat menerima barang-barang istimewa tersebut. Untuk makluman, barang-barang yang diberikan oleh Lazada Malaysia merupakan jenama yang menyertai jualan “Online Revolution”. Harga yang ditawarkan adalah sangat berbaloi untuk dibeli. Sila klik pada senarai barangan di atas untuk mendapat harga yang terbaik dari Lazada Malaysia!

Kenapa Beli Online?

“Online Revolution” yang bertemakan Jenama untuk Semua (Brands for All) adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. Lazada Malaysia menawarkan rakyat Malaysia dengan akses kepada berjuta pilihan barangan terutama kepada mereka yang akses terhad kepada pusat beli-belah dan barangan berjenama yang berkualiti.

Penjimatan
Ketika Online Revolution ini, pengguna boleh menikmati potongan harga yang menakjubkan. Pastikan anda mendapatkan barangan yang diperlukan sebelum ia tamat!

Untuk lebih penjimatan, sila guna voucher berikut untuk mendapat potongan harga barangan yang dibeli di Lazada Malaysia!

6 comments:

 1. Macam-macam ada, yang speaker bluetooth tu Azwar tak reti gunalah pula..

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. meriah betul
   x shooping tp Lazada bagi je :)

   Delete
 3. Wah.. sangat elegan bungkusannya... mau donk.. gimana z ??? tips share kakak... |o|
  http://alimpolos.blogspot.co.id/2016/12/tips-cara-mengembalikan-file-terhapus.html

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon