01 June 2016

Printer cartridge murah dengan Appletoner

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Printer sangat diperlukan bagi setiap rumah untuk urusan peribadi dan keluarga. Sejak anak-anak Sop bersekolah, banyak urusan perlu dicetak terutama kerja-kerja sekolah anak-anak. Ada sahaja bahan yang perlu dibawa seperti gambar, dokumen, artikel dan sebagainya. Sejak itu, Sop telah beli sebuah printer untuk kegunaan di rumah.

Apabila kita bercadang untuk mendapatkan printer cartridges di rumah sama ada Samsung printer jenis biasa atau canggih atau jenama lain, Sop cadangkan untuk guna compatible toner sahaja. Pada pendapat Sop, tidak perlu untuk beli cartridge yang original yang kadang kala harga sangat mahal! Sop bukannya pakar printer atau pencetakan atau pengguna tegar printer di rumah. Kadang-kadang sahaja guna apabila anak-anak hendak cetak kerja sekolah atau urusan peribadi sahaja. Jadi tidak berbaloi untuk Sop beli printer ink/toner sehingga beratus ringgit sedangkan banyak terbiar sehingga kering sahaja..

Sekarang ini, printer sangat murah dan mampu milik setiap rumah. Namun apabila ink habis, harga satu set cartridge printer hampir sama dengan harga printer! Macam beli printer baru sahaja apabila beli cartridge. Kenapa harga ink terlalu mahal? Lawak bukan?

Compatible toner yang dikeluarkan oleh syarikat 3rd party akan mengikut spesifikasi, keperluan dan kualiti cartridge original. Jadi compatible toner ini boleh digunakan tanpa masalah pada printer. Paling penting harga jauh lebih rendah, murah dan sesuai dengan pengguna seperti Sop.

Baru-baru ini, Sop ada mendapatkan HP ink cartridges, sila lihat perbezaan harga berikut:Banyak perbezaan harganya bukan?

Sememangnya ada yang was-was dengan kualiti compatible toner kan? Seperti semua maklum, printer cartridges compatible toner ini bukan dikeluarkan atau dibuat pengesahan oleh licensed manufacturers, jadi pasti akan rasa risau untuk menggunakannya bukan? Untuk makluman, Appletoner ada menyediakan jaminan barangan yang dibeli. Jadi, tidak perlu untuk risau untuk mendapatkan compatible toner kerana pasti tiada masalah dan tidak membazirkan wang ringgit. Sekiranya masih kurang pasti, sila semak FAQ laman web Appletoner.

Lebih menarik lagi, Appletoner menawarkan penghantaran percuma bagi pembelian melebihi RM100 dan penghantaran keesokkan hari ke pintu rumah anda jika pembelian dibuat sebelum jam 2.00 petang. Menarik bukan?

Jadi, seperti yang Sop sebut awal-awal tadi, tidak kisahlah jika anda pengguna Samsung printer biasa atau canggih, Sop cadangkan untuk guna compatible toner sahaja. Sila lawat laman web Appletoner untuk tawaran harga terbaik!


EmoticonEmoticon