Mancongkam Nasi Ayam On Wheel

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Pernah cuba Nasi Ayam Mancongkam?

Sop baru sekali cuba Nasi Ayam Mancongkam ini di kedainya iaitu berhadapan dengan pasar Gombak. Rasa nasi ayamnya memang sedap dan dengan pilihan ayam garing memang cukup lengkap untuk menu makan tengah hari.

Baru-baru ini kami perasan terdapat lori Nasi Ayam Mancongkam di kawasan rumah Sop. Rupanya Nasi Ayam Mancongkam menyediakan penjualan melalui lori juga. Kini tidak perlu lagi kami ke restoran untuk menikmati Nasi Ayam Mancongkam ini.

Harga Nasi Ayam Mancongkam sedikit tinggi namun kuantitinya sesuai dengan harga. Jika bagi yang makan kuantiti banyak memang sesuai sangat dengan Nasi Ayam Mancongkam ini.

Untuk makluman, Lori Nasi Ayam Mancongkam ini terdapat berhampiran dengan PV15 Danau Kota.

Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
19 January, 2016 10:12 delete

wah truck food nasi ayam...bestnya

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
20 January, 2016 10:43 delete

mmg memudahkan sbb dekat dengan rumah :)

Reply
avatar
Fedrick Power
AUTHOR
04 November, 2016 07:17 delete

Hello, saya Encik Fedrick kuasa pemberi pinjaman pinjaman swasta yang meminjamkan peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman untuk membersihkan hutang anda dengan segera atau anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perdagangan anda? Adakah anda pernah ditolak oleh bank-bank dan agensi-agensi lain yang kewangan? Adakah anda memerlukan pinjaman atau gadai janji penyatuan? Mencari lagi kerana kita berada di sini untuk semua masalah anda dari segi kewangan pada masa lalu. Kami memberi pinjaman penjimatan kepada individu yang memerlukan bantuan dari segi kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil, untuk melabur dalam perdagangan pada tahap 2%. Saya akan menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

Reply
avatar