11 September 2015

Peraduan JOHNSON’S BABY of the Year 2015

Peraduan JOHNSON’S BABY of the Year 2015

Setiap gambar pasti ada kisah di sebaliknya. Seperti sebuah lukisan, sekeping gambar bayi mempunyai lebih banyak kisah di belakang tabir.

Kepada para ibu bapa, anak-anak mereka bukan hanya seorang cahaya mata, tetapi juga bintang kecil yang perlu diberi tumpuan utama.

Berikan tumpuan utama kepada bintang kecil anda dan ceritakan kepada kami tentang gambar bayi mereka dengan peraduan JOHNSON’S BABY of the Year 2015. Anda mungkin menjadi pemenang hadiah bernilai RM100,000!

TEMPOH PERADUAN

Peraduan berlangsung dari 1 September 2015 hingga 31 Oktober 2015.


PENYERTAAN & KRITERIA KELAYAKAN
 1. Para peserta pertandingan perlu mengemukakan gambar warna bayi , yang diambil tidak lebih daripada 2 bulan sebelum 31 Ogos 2015 di 3R atau 4R saiz (yang " Kemasukan "). Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang mereka mahu untuk bayi yang sama. Bukti pembelian, dalam bentuk pembelian resit sekurang-kurangnya RM15 nilai produk JOHNSON'S ® Baby dari 1 September 2015 hingga 31 Oktober 2015 ( yang " Bukti Pembelian "), dikehendaki mengemukakan Penyertaan. , Nama dan umur kanak-kanak yang sedang masuk ke dalam peraduan ini, dan nama , kampung halaman / bandar dan e-mel ibu atau bapa atau penjaga yang sah kanak-kanak itu hendaklah dikemukakan dengan Kemasukan.
 2. Peserta boleh menghantar penyertaan gambar melalui Pos Biasa, Sesi Foto Di Pusat Beli Belah atau Internet. Salinan fotostat borang penyertaan adalah dibenarkan.
 • Pos Biasa:
  • Peserta perlu melampirkan Bukti asal Beli untuk Kemasukan yang dihantar.
  • Borang penyertaan mel kepada “JOHNSON’s ® Baby of the Year 2015 Contest”, PO Box 3186, 47507 Subang Jaya, Selangor. Hanya borang penyertaan melalui pos biasa ke alamat peraduan ini akan diterima. Borang penyertaan yang dihantar melalui perkhidmatan kurier, kiriman cepat, penghantaran berdaftar dan / atau sebarang kaedah penghantaran yang lain akan dibatalkan secara automatik.
 • Sesi Foto Di Pusat Beli Belah:
  • Peserta perlu mendapatkan borang pendaftaran dengan mengemukakan Bukti Pembelian asal kepada kedai yang mengambil bahagian.
  • Bayi peserta akan diambil gambar di kedai-kedai yang mengambil bahagian di seluruh negara.
 • Internet:
  • Peserta mesti log masuk ke "http://www.johnsonsbaby.com.my/boty2015"
  • Di laman web, peserta perlu mengisi semua medan kosong, memuat naik gambar bayi dan klik submit untuk menyertai peraduan ini. Peserta dikehendaki mengemukakan Bukti Pembelian asal untuk Penyertaan disenarai pendek.

Sila lawat laman web rasmi Peraduan JOHNSON’S BABY of the Year 2015 untuk maklumat lanjut.

7 comments:

 1. Replies
  1. nak join gak tp blom beli barang jonson.. huhuh

   Delete
 2. Nasib baik mummy takdak baby, kalo tak harus join ni..

  ReplyDelete
 3. Apa lagi Sop? Cepat cepat join! Nad takda baby nak dipertaruhkan ahaha.

  ReplyDelete
 4. boleh suh kakak join ni.. hehe

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon