09 December 2014

Telefon pintar ALCATEL ONETOUCH FLASH - RM699

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699
KL Kong, Country Manager (3rd from left), Jeslyn Ng, Country Marketing Manager (4th from left) and Jason Khor, Business Development Manager (3rd from right) from TCT Mobile Malaysia with performers at the launch event of ALCATEL ONETOUCH FLASH.

Hari ini, ALCATEL ONETOUCH telah melancarkan telefon pintar terbaru dikenali dengan FLASH salah satu telefon pintar yang terbaik untuk ber'selfie' dengan kamera depan 5MP HD dan 13 MP Full HD.

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699

Ciri-ciri utama FLASH adalah seperti berikut:

5.5” HD IPS display
True Octacore 1.4 GHz CPU
13 Mpxl Full HD main camera
5 Mpxl 1080p HD front camera
Hotknot technology
8 GB ROM/ 1GB RAM
8.1mm thin
3200mAh battery

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699

Dewasa sini, selfie menjadi trend untuk berkongsi saat atau permandangan yang menarik. Kamera depan yang resolusi baik ini dilengkapi dengan ciri Smart Beauty Enhancement menjadikan gambar menarik tanpa memerlukan aplikasi foto lain.

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699

KL Kong, Country Manager daripada TCT Mobile Malaysia (ALCATEL ONETOUCH) memaklumkan ketika majlis pelancaran yang telefon FLASH merupakan gajet terbaik buat peminat selfie dengan harga yang berpatutan bakal menjadi pilihan utama pengguna dalam kelasnya.

Untuk prestasi yang terbaik, ALCATEL ONETOUCH FLASH memiliki prosesor True Octacore 1.4 GHz dan bateri 3200mAh untuk penggunaan lebih lama. Dengan berat hanya 150g dan saiz paparan 5.5", FLASH sesuai untuk semua golongan pengguna.

Ciri menarik lain yang terdapat pada telefon FLASH juga ialah Hotknot iaitu fungsi pemindahan multimedia seperti gambar dengan satu sentuhan sahaja.

Telefon FLASH ini menggunakan sistem operasi Android™ 4.4.2 KitKat®.

Semasa pelancaran juga, pengguna ALCATEL ONETOUCH FLASH disaran menggunakan #BEaFlasher untuk berkongsi gambar selfie di media sosial.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan telefon ONETOUCH FLASH ini, jualan akan bermula pada 12 Disember 2014 dengan harga RM699 sahaja dengan pelbagai pekej istimewa seperti flip cover, screen warenty dan 1000 pembeli pertama akan mendapat selfie sticks.

Terdapat 2 pilihan warna ALCATEL ONETOUCH FLASH ini iaitu Crystal White dan Gun Grey.

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699

Telefon pintar FLASH ALCATEL ONETOUCH RM699
Maklumat lanjut, sila layari www.facebook/com/AlcatelOneTouchMalaysia


EmoticonEmoticon