09 March 2014

Tango chat ni ramai pengguna gay?Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Anda pengguna Tango chat?
Aplikasi Tango chat/messeger ini Sop pasang kerana menyediakan kemudahan mesej, panggilan suara dan panggilan video internet. Walaupun sudah lama install tetapi amat jarang menggunakannya.

Berbeza dengan aplikasi WhatApps, Tango boleh menyenaraikan senarai rakan dari banyak sumber seperti contact telefon dan akaun sosial yang lain. Pengguna boleh tambah ke senarai rakan melalui sosial media yang berkaitan.

Hari ini terpaksa membuang aplikasi ini kerana kelihatan ramai senarai rakan yang telah ditambah seperti songsang sahaja. Sop biasanya tidak tapis permintaan rakan kerana ramai rakan blogger yang tidak dikenali secara langsung. Namun jika tidak kenal Sop tidak akan membalas mesej yang dihantar :) Malas hendak melayan spaming user yang sering berlaku.

Namun apabila kelihatan 'feed news' Tango rakan-rakan macam pelik sahaja menimbulkan kerisauan. Nampak sangat mereka ini berminat dengan perkara songsang. Iks iks iks

Adakah aplikasi Tango merupakan tempat pencarian rakan gay?

4 comments:

 1. awok 1st time dengo applikasi ni.... kalo udah memusykilkan diri sop... mmg patut le buang terus.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. terus buang... hehehe
   mmg xbgs kalau pelik2 ni
   terima kasih D_08

   Delete
 2. Tak pernah pakai pun tango ni..pernah pakai whatsapp jer..tapi tu pun tak lama..hehe..emm seram la kalau betul2 tempat mencari gay..haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. itu lah
   dorang mcm2 hal lah
   sampai ke sini dok mencari,, hehehe

   Delete


EmoticonEmoticon