11 October 2013

Kenapa anda perlukan internet ToGo 4G?

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Kenapa anda perlukan internet ToGo 4G?
Terdapat banyak sebab kenapa anda perlukan internet ToGo 4G sekarang ini.

Apa itu Internet ToGo 4G?
Sila rujuk di rujuk 


Dewasa ini, internet menjadi keperluan untuk berhubung, mendapat maklumat, menyampaikan maklumat, berniaga, bekerja dan sebagainya. Tanpa internet, kehidupan menjadi sesuatu kesukaran kerana kita secara tidak langsung telah bergantung kepadanya.

Kembali kepada persoalan entry iaitu Kenapa anda perlukan internet ToGo 4G?
Sekarang ini, pengguna bukan sahaja memerlukan internet tetapi internet dengan mudah alih, pantas dan kouta yang lebih.

  • ToGo merupakan internet mudah alih yang boleh dibawa ke mana sahaja
  • Kelajuan 4G membolehkan pengguna mendapat maklumat dengan pantas dan segera
  • Kouta data internet perlu tinggi kerana penggunaan yang pelbagai dan jumlah penggunaan internet yang banyak.

Masih teringat dulu-dulu kita perlu ke cybercafe untuk mendapatkan internet atau perlu sambungan telefon di rumah untuk mendapatkan internet.

Kemudian zaman WiFi yang mana hanya beberapa kedai makan yang sediakan internet. Berlumba-lumba pengguna lepak di kedai makan untuk akses internet.

Zaman broadband, kelihatan lebih canggih kerana internet boleh dibawa ke mana-mana tetapi perlu sambungan laptop atau komputer.

Kini internet terus boleh didapati di telefon atau tablet melalui kad sim broadband. Malangnya hanya 1 gajet sahaja yang boleh digunakan jika menggunakan kad sim tersebut.

Kenapa anda perlukan internet ToGo 4G?
Sumber
Modem ToGo seperti keluaran P1 membolehkan pengguna membuat sambungan sehingga 5 gajet. Tidak asing lagi sekarang ini, pengguna telah memiliki lebih dari satu gajet di rumah atau di bawa bersama. Dengan menggunakan Modem ToGo, pengguna boleh membuat sambungan kepada semua gajet tersebut. Dengan cara ini, penjimatan boleh dilakukan dengan menggunakan 1 modem sahaja. Tidak perlu mendapatkan sumber internet untuk setiap gajet.

Sumber
Apabila membuat sambungan besar, jumlah kauta internet besar diperlukan. Lebih banyak sambungan, lebih tinggi penggunaan internet. Pakej ToGo P1 menyediakan pelan dengan jumlah kauta internet yang cukup tinggi bagi memastikan pengguna terus berhubung.

Apabila jumlah kouta tinggi, maka kos internet akan meningkat. Oleh sebab itu, adalah penting mendapatkan tawaran harga yang rendah tetapi jumlah kouta yang tinggi dan sambungan internet yang pantas.

P1 antaranya menyediakan pelan ToGo 4G yang cukup berbaloi untuk dilanggan. Dengan RM69 sahaja, pengguna mendapat kouta berganda-ganda sejumlah 15GB sebulan. Jumlah yang cukup tinggi bukan?

Dengan kouta 15GB sebulan data internet, pengguna tidak perlu lagi risau kehabisan kouta internet. Tidak perlu untuk berjimat-jimat malah pengguna boleh mengguna sepuas-puasnya.

Kepada yang berminta untuk mendapatkan pakel internet ToGo 4G oleh P1, sila rujuk


EmoticonEmoticon