27 September 2013

Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband

CC Pua, CEO P1
“Seronoknya Tak Habis-habis” menterjemahkan definisi keseronokkan yang dapat dinikmati oleh pengguna tanpa perlu bimbang tentang had kuota. Tambah Puan lagi, rakyat Malaysia perlu terus menikmati keseronokkan dalam hidup, tidak kira secara online mahupun offline, sama seperti prinsip P1 dalam memberikan keceriaan dan kegembiraan dalam kehidupan. (CC Pua, CEO P1) Setiap pengguna inginkan keseronokkan yang berterusan dalam penggunaan internet yang mana tanpa sekatan kelajuan, tanpa had dan tanpa bayaran tambahan. Selaras dengan dunia dihujung jari, internet kini menjadi keperluan setiap orang. Bukan sekadar perlukan internet tetapi juga perlu pantas untuk menyampaikan maklumat dengan kelajuan talian internet.

Keseronokan dan aktiviti dalam talian intensif data merangkumi streaming video dan muzik, permainan online, perbualan secara langsung dan perkongsian fail bersaiz besar termasuk gambar dan imej beresolusi tinggi.

Oleh kerana itu, sekarang ini pengguna bukan hanya perlukan internet tetapi perkhidmatan internet yang terbaik!

Pelan ToGo Triple Quota Broadband

Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband
Pelan ToGo Triple Quota Broadband
Maklumat lanjut tentang pelan ToGo Triple Quota Broadband, sila

Kuota 3 kali ganda
Kuota broadband Pelan di Mana Jua – Pelan ToGo™ 69 sebanyak 3 kali ganda selama tempoh promosi ini. Pengguna dapat menikmati 15GB data hanya pada RM69, dengan 3.7 kali lebih kuota berbanding mana-mana broadband di Mana Jua yang ditawarkan pada harga yang sama.

Dengan bayaran sama tetapi kuota lebih 3 kali ganda merupakan tawaran istimewa ulang tahun ke 5 P1. Tawaran ini hanya dalam tempoh terhad dan pastikan anda tidak ketinggalan dengan untuk maklumat promosi Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband.

Modem P1 4G Broadband Percuma
Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband
Modem ToGo UH235
Moden P1 4G broadband diberikan percuma kepada pelanggan dengan jaminan sepanjang hayat membolehkan pengguna tidak perlu risau tentang kerosakan modem. Seronoknya tak habis-habis Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband kerana tiada apa yang boleh memberhentikan anda. Tiada kerisauan moden rosak dan kouta yang berlipat kali ganda akan memberikan perluang pengguna terus bermain, terus berhubung, terus menonton dan sebagainya dengan internet.

Tawaran terbaik ini diberikan oleh P1 kepada semua sempena sambutan ulang tahun ke 5 mereka. Sila  untuk maklumat berkaitan promosi hebat ini.

Keep Playing
Kenapa perlu risau dengan kouta internet tidak mencukupi?
ToGo Triple Quota Broadband dengan RM69.00 sahaja pasti memenuhi keperluan internet anda. Tumpukan kepada aktiviti internet anda tanpa memikirkan perkara lain.

Maklumat lanjut mengenai Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband, sila lawat http://www.p1.com.my/togo-triple-quota/?utm_source=oma-kpwnl&utm_medium=tg-gnesop&utm_campaign=P1-OMA-KPWNL

Seronoknya tak habis-habis dengan ToGo Triple Quota Broadband


EmoticonEmoticon