27 September 2013

Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband

Keep Playing. With No Limits | Seronoknya tak habis-habis

Inginkan seronoknya tak habis-habis?
Sila untuk mengetahui selanjutnya mengenai "Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband".

Ulang tahun ke-5 P1
Berita gembira kepada semua pengguna internet yang mana sempena menyambut ulang tahun ke-5, P1 mengajak seluruh rakyat Malaysia untuk terus berseronok dengan promosi kuota tanpa had untuk dua pelan Pemenang Anugerah Broadband Kediaman.

Pencapaian P1 untuk 5 tahun ini adalah seperti berikut:

Tahun 2008
● Red Herring Asia’s Most Innovative Private Technology Company
● Malaysia Book of Records - Malaysia’s first WiMAX telco

Tahun 2009
● Malaysia APICTA Best of Start-Up Companies

Tahun 2010
● Frost & Sullivan Malaysia Telecom Awards – Most Promising Service Provider of the Year
● Malaysia Effie Awards - “Sudah Potong?” Campaign (Gold)

Tahun 2011
● Best Enterprise Brand by Global Golden Brand Awards
● Global Leadership Awards – Internet Category

Tahun 2012
● GoMobile – Best Home Broadband


Pelan ForHome Unlimited Broadband
Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband
 untuk maklumat penuh
Pelan broadband Kediaman ForHome™ 99 dan ForHome™ 149 menawarkan kelajuan sehingga 1Mbps dan 2Mbps dengan kuota tanpa had hanya pada harga RM99 dan RM149 untuk masa terhad sahaja. Betul, untuk masa terhad sahaja.  untuk lihat tarikh promosi ini berlangsung.

Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband
CEO P1, CC Puan
Seronoknya Tak Habis-habis
CEO P1, CC Puan berkata, tema kempen, “Seronoknya Tak Habis-habis” menterjemahkan definisi keseronokkan yang dapat dinikmati oleh pengguna tanpa perlu bimbang tentang had kuota. Tambah Puan lagi, rakyat Malaysia perlu terus menikmati keseronokkan dalam hidup, tidak kira secara online mahupun offline, sama seperti prinsip P1 dalam memberikan keceriaan dan kegembiraan dalam kehidupan.

Keseronokan dan aktiviti dalam talian intensif data merangkumi streaming video dan muzik, permainan online, perbualan secara langsung dan perkongsian fail bersaiz besar termasuk gambar dan imej beresolusi tinggi.

Jumlah data diukur dalam Kilobait, Megabait atau Gigabait  untuk menentukan kadar penggunaan yang boleh dilakukan secara online. Menurut Puan, tidak seperti pelan tanpa had yang ditawarkan di pasaran, P1 tidak mengehadkan penggunaan kuota, tidak mengurangkan kelajuan internet pada tahap penggunaan tinggi, tidak menyekat mana-mana aplikasi; atau mengehadkan waktu penggunaan kuota. “Ini adalah Pelan Tanpa Had sebenar ditawarkan P1 sempena  menyambut ulang tahun ke-5 kami.”

Perkhidmatan suara
Pengguna boleh menambah perkhidmatan suara dengan pelan Kuota Tanpa Had pada harga yang minimal. Untuk mereka yang mahukan broadband dengan khidmat suara, mereka masih boleh menikmati pelan penggunaan kuota tinggi berserta 300 minit panggilan percuma, yang mana pengguna boleh membuat panggilan ke talian tetap, nombor mudah alih dan IDD negara popular.

Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband
Modem WiFi
Modem wifi plug-and-play
Kesemua pelan Pemenang Anugerah ForHome™ dilengkapi dengan modem wifi plug-and-play iaitu sambungan serta-merta dan broadband perkongsian tanpa pendawaian dan pemasangan.  ForHome™ juga merupakan broadband mudah alih yang membolehkan pengguna menggunakannya di sekitar kawasan liputan.  untuk maklumat modem WiFi P1

Untuk maklumat lanjut berkaitan Ulang Tahun Ke-5 P1 – Promosi Berseronok tak habis-habis, sila layari http://www.p1.com.my/forhome-unlimited-broadband/?utm_source=oma-kpwnl&utm_medium=fh-gnesop&utm_campaign=P1-OMA-KPWNL


Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband
Seronok tak habis-habis dengan ForHome Unlimited Broadband


EmoticonEmoticon