15 August 2013

Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini
Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini

Ingin memenangi iPad Mini?
Packet One Networks (Malaysia) Sdn. Bhd ("P1") telah melancarkan kempen konsumer dengan memberikan dua iPad Mini setiap minggu selama sepuluh minggu.Bagaimana hendak menang?
Penyertaan yang cukup mudah dengan mudah hanya dengan berkunjung ke mana-mana agen jualan P1 dan mengambil foto bersama-sama dengan promoter P1 yang bertugas, dan memuat naik foto tersebut di laman Facebook P1, iaitu di P1 Buddy untuk menjana undian (Likes). Dua pemenang mingguan akan dipilih berdasarkan jumlah undian yang tertinggi untuk foto mereka yang telah dimuat-naik.

Tempoh pertandingan
Peraduan ini akan berlangsung dari 8 Julai hingga 15 September, 2013.
Tujuan peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini
"Peraduan ini hanya sebagai kempen sampingan untuk mengucapkan terima kasih P1 kepada pelanggan yang mengunjungi lebih daripada dua ratus kedai dan agen jualan P1 di seluruh negara. P1 juga mahu meraikan Internet dan gaya hidup mudah alih yang telah membawa kepada peningkatan mendadak penggunaan telefon pintar dan tablet pada tahun-tahun kebelakangan ini. Orang ramai hanya mahu diinformasi, dihibur dan bersosial di mana sahaja.

Syarat penyertaan Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini
Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun dan ke atas.
Bagaimana hendak menyertai peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini
Sila lawat laman Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini

Peraduan “Snap, Post & Win” iPad Mini
Klik banner untuk sertai


Perkhidmatan P1
P1 merupakan perintis di Asia Tenggara dan pembekal perkhidmatan 4G Malaysia yang pertama, Packet One Networks (Malaysia) Sdn.Bhd. (“P1”) telah melancarkan pelan jalur lebar berkuota tinggi pada kadar yang berpatutan melalui promosi KUOTA EKSTRA yang terbaru.

Tawaran promosi ini adalah sesuai untuk pelanggan yang gemar menonton dan menstrim kandungan TV atau filem melalui Internet, yang menurut statistik*, memenuhi keperluan 42% daripada 17 juta pengguna Internet Malaysia.


ForHome
Dengan promosi ini, pelan jalur lebar untuk rumah P1 yang pernah memenangi anugerah iaitu pelan 'ForHome ™' untuk masa yang terhad, akan dibekalkan dengan 50% lebih kuota untuk pelan 12 dan 24 bulannya. Mereka yang memilih pelan 24 bulan akan diganjarkan lagi dengan kuota bulanan sehingga 5GB dan sebagai tambahan, perkhidmatan telefon percuma akan diberikan bersama 300 minit panggilan percuma bulanan ke mana-mana nombor IDD tetap, telefon mudah alih beserta nombor IDD yang terpilih.

Klik sini untuk promosi ForHome

OnePlane
Tawaran yang sama terpakai kepada pelan P1 'OnePlan ™', pelan 2-dalam-1 untuk mereka yang memerlukan kedua-dua jalur lebar untuk rumah dan kepada yang sentiasa bergerak (on-the-go).
Pengguna hanya perlu menambah RM30 untuk bil bulanan mereka untuk jalur lebar on-the-go yang dibekalkan bersama MiFi percuma. MiFi adalah berbeza dari pemacu USB konvensional atau dongle kerana peranti MiFi yang bersaiz poket ini membolehkan WiFi 4G peribadi diaktifkan dan ianya berupaya menyediakan sambungan sehingga lapan (8) peranti WiFi yang akan menjimatkan bil penggunaan Internet anda.

Klik sini untuk promosi OnePlan

ToGoTM
Bagi jalur lebar P1 on-the-go, iaitu pelan ToGoTM , ia menawarkan kuota bulanan sehingga 5GB,
dan ia dibekalkan dengan MiFi percuma untuk pelan pertengahan dan pelan tinggi.


EmoticonEmoticon