05 June 2013

Sila undi penyertaan Sop untuk DiGi WWWOW Award

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

DiGi WWWOW Award kini kembali lagi dengan hadiah lebih menarik! Rujuk senarai hadiah di http://wwwow.my/prizes.aspx Anda sudah sertai?


Klik banner untuk undi
 Sop baru sahaja sertai WWWOW Award ini dan memerlukan sokongan rakan-rakan untuk membuat undian penyertaan dalam kategori "Shorty Blogger of The Year by ChurpChurp". Kategori yang dirasakan boleh bersaing jika dibandingkan dengan kategori lain. Maklumat kategori ini adalah seperti berikut:
You're the bite-sized blogger with an appetite for the most amazing things! Any interest. Any subject. Some say, you’re the maestro at communicating to large groups of people with the smallest elements of content – short sentences (like tweets), an image or two (like instagram or tumblr) or video links. You have little to say but others listen to you in a big, big way.
Who should participate:
  • Master Tweet-bloggers
  • Avid Instagrammers
  • Fanatical Tumblrers

Sop penggemar Instagram. Ini kerana dengan Instagram, Sop rasa lebih mudah untuk berkongsi gambar dengan rakan-rakan.

Ada harapan untuk menang ke Sop?
Setiap pertandingan mesti ada menang atau kalah. Untuk menang mestilah sukar. Harapan Sop tidak tinggi, jika boleh berada di top 50 pun sudah dikira terbaik. Ini kerana ia adalah bergantung kepada rakan-rakan untuk mengundi :)

Masih ingat usaha rakan-rakan yang sebelum ini bertukus lumus untuk mendapat ranking terbaik dalam WWWOW Award ini.

Anda sudah join DiGi WWWOW Award?
Sama-sama kita undi yer :)


EmoticonEmoticon