14 January 2013

DON’T LOSE IT ALL, TIME TO GET DATA (Phase 2 - Teaser )

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Masih ingat dengan kisah Amy yang kecewa dengan teman lelakinya iaitu Nick yang tidak membalas mesejnya (link)? Perhubungan jarak jauh mempunyai risiko yang tersendiri tetapi perhubungan yang berterusan boleh mengekalkan jalinan yang sedia ada.

Sekarang ini, DATA sangat penting dalam teknologi komunikasi. Ia bukan saja menjimatkan tetapi memastikan kita sentiasa berhubung. Dalam video tersebut menunjukkan yang Nick telah menyendiri dengan tidak menghubungi Amy. Apa kesan dari keadaan tersebut? Adakah Amy beralih arah dengan memilih rakan yang sentiasa memberi sokongan kepada beliau?


Adakah Nick telah kembali?
Cincin siapakah itu?

Ingin menyatakan pendapat anda melalui Twitter, sila hantar kepada  #DontLoseItAll

Video yang memberi tanda tanya seribu persoalan. Anda tidak sabar? Sop lagi tidak sabar menantikan apa kisah sebenarnya akan berlaku.

Adakah Amy bersama Joe? Apa akan terjadi dengan Nick pula? Ingin nyatakan pandangan anda, sila lawat http://bit.ly/dontLoseItAll.

Nantikan 18 Januari 2013 nanti, kesudahan cerita antara Amy dan Nick. Pastikan anda menonton di http://bit.ly/dontLoseItAll yang akan menjawab semua persoalan itu nanti.

Dalam kehidupan seharian, DATA sangat membantu untuk komunikasi. Sop sendiri sangat bergantung dengan internet untuk maklumat dan kemaskini sosial. Baru ini, Sop balik kampung dan kawasan kampung Sop tiada liputan untuk talian yang Sop pakai. Terpaksa Sop mencari talian yang mempunyai talian internet untuk pastikan Sop sentiasa berhubung. Oleh itu, pastikan anda memilih talian yang mempunyai liputan terluas.

Jangan jadi seperti Amy dan Nick yang mungkin terputus hubungan kerana masalah tiada DATA. Bagi yang sedang bercinta, terputus hubungan kerana tidak berhubung pasti menjadi masalah besar. Malah, boleh menyebabkan kehilangan pasangan jika ia berlarutan buat masa yang lama. Anda pasti tidak inginkan ia terjadi bukan?

Ikuti kisah percintaan antara Amy dan Nick yang mungkin akan memberi kesan kepada anda. Sila layari http://bit.ly/dontLoseItAll  atau http://www.xpax.com.my/c1.php untuk maklumat lanjut.


EmoticonEmoticon