24 December 2012

DON’T LOSE IT ALL, TIME TO GET DATA

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Hubungan adalah sangat indah apabila sentiasa bersama. Pasangan yang sedang melalui alam percintaan pasti merasakan detik-detik indah bersama.

Namun begitu, tidak semua detik adalah indah. Saat berjauhan pasti menjadi sangat genting kepada pasangan. Apabila tidak berjumpa, pasti perasaan rindu berbuak-buak untuk berjumpa atau paling tidak berhubung.

Perhubungan jarak jauh lebih getir apabila pasangan akan saling merindui antara satu sama lain. Apa yang berlaku jika hubungan jarak jauh tersebut tanpa perhubungan? Perhubungan jarak jauh akan menduga pasangan untuk melihat sejauhmana mereka boleh menguruskannya.

Jom tonton video "Dont Lose It All" di bawah:Pasangan bercinta yang sedang melalui saat yang indah bukan?
  • Apa yang terjadi apabila teman lelaki beliau tidak menghubunginya lagi?
  • Adakah teman lelakinya telah mempunyai teman wanita baru?
  • Apa yang terjadi seterusnya?
  • Adakah teman wanita tersebut akan bercinta dengan lelaki baru itu?
Persoalan yang banyak menjadi tanda tanya bukan?

Anda boleh kongsikan pandangan anda melalui video tersebut di http://www.youtube.com/watch?v=FCnNYgrEw7c atau http://www.xpax.com.my/c1.php untuk maklumat lanjut.

Sekarang ini, pelan data sangat penting untuk memastikan Sop sentiasa berhubung. Dengan menggunakan aplikasi sosial untuk berhubung sangat menjimatkan dan membolehkan Sop sentiasa berhubung secara mesej, panggilan suara atau panggilan video. Jika pasangan berada di luar negara, penggunaan aplikasi sosial secara internet lebih menjimatkan.

Sop agak risau jika berada di luar kawasan yang tiada talian liputan. Sop bagaikan terputus dengan dunia perhubungan sosial! Sekarang ini, jika bertugas di luar kawasan, Sop tidak risau untuk berhubung dengan keluarga. Hanya hubungi mereka menggunakan Skype untuk perbualan video. Rakan-rakan juga boleh menghantar mesej kepada Sop bila-bila masa menggunakan Whatapps. Ini semua aplikasi yang memerlukan data internet!

Kini anda boleh terus berhubung untuk mengeratkan hubungan antara pasangan anda walaupun jauh berjuta batu hanya dail *128# untuk mendaftar sebarang pek pilihan yang lengkap kepada semua pengguna.

Maklumat lanjut untuk mendapat data anda, sila lawat http://www.xpax.com.my/c1.php


EmoticonEmoticon