24 October 2012

Pemenang Whatchuwant MTV Pimp My Ride Malaysia Pertama!

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Masih ingat dengan entry Whatchuwant Pimp My Ride yang Sop kongsikan sebelum ini?


Mimpi menjadi kenyataan buat Mohd Zariq yang terpilih menjadi pemenang pertama untuk Whatchuwant MTV Pimp My Ride. Mohd Zariq yang berasal dari Kuantan, Pahang pasti tidak menyangka terpilih sebagai pemenang dan akan mendapat hadiah pengubahsuaian kereta beliau.

Mohd Zariq yang mulanya hanya mendail *128# untuk memilih pek Whatchuwant mengikut penggunaannya yang mana boleh memberi penjimatan sepenuhnya talian telefonnya. Tanpa disangka, pengacara Pimp My Ride Malaysia telah ke rumahnya menyatakan beliau sebagai pemenang pertama! Beliau yang terkejut bagaikan tidak percaya dengan berita tersebut!

Beliau yang menggunakan kereta pemberian bapanya untuk ke kolej dan menjalankan perniagaan produk kesihatan sangat bertuah kerana menjadi pemenang Pimp My Ride. Mengubahsuai kereta beliau menjadi sebuah kereta yang hebat menjadi idaman beliau selama ini. Dengan kereta yang hebat, beliau tidak segan untuk ke kolej atau bersiar-siar di bandar. Sebagai penghargaan daripada bapanya yang menyerahkan kereta tersebut kepadanya, beliau berharap akan sentiasa menggunakan kereta tersebut. Dengan kemenangan ini, kereta beliau boleh sahaja boleh dipakai untuk masa yang lama tetapi akan menjadi bualan seluruh negara! Kereta pertama yang mendapat MTV Pimp My Ride, pasti menjadi sejarah manis buat beliau dan keluarga!

Kenderaan Zariq akan mendapat pembaikan penuh dan diubahsuai menjadi kelihatan seperti kenderaan baru. Apa agaknya hasil pengubahsuaian kereta Zariq nanti?
Untuk mendapat jawapanya, kenalah tonton episod pertama MTV Pimp My Ride Malaysia. Berikut sedikit perkembangan pengubahsuaian kereta Zariq:

Zariq bersama keretanya
Kereta Zariq ke bengkel Pimp My Ride
Pemeriksaan kereta Zariq
Hasil pengubasuaian kereta Zariq?
Pastikan anda menonton episod pertama MTV Pimp My Ride Malaysia (pertama di Asia) untuk melihat kisah Mohd Zariq dan bagaimana kereta beliau berubah.

Mohd Zariq pemenang  Pimp My Ride

Zariq bersama pengacara MTV Pimp My Ride - Altimet
Anda juga masih berpeluang untuk mendapat pengubahsuaian kenderaan anda dengan Whatchuwant serta menerima kejutan dari MTV Pimp My Ride Malaysia. Hanya dail *128# dan pilih pek yang sesuai mengikut jenis penggunaan telefon bimbit anda iaitu Surf Pack, Talk Text Surf Pack, Talk Text Pack, Talk Surf Pack, Text Surf Pack and Fun Pack. Gajet berjumlah RM10,000 juga menanti pemenang setiap hari! Jika anda ingin menjadi pemenang bertuah dipilih menyertai MTV Pimp My Ride Malaysia bersama Altimet dan MTV VJ Rich, pastikan sentiasa mendapatkan maklumat terkini di www.xpax.com.my dan halaman Facebook Xpax (http://facebook.com/Xpaxfb) untuk pengumuman pemenang.
Anda pasti tidak mahu terlepas peluang untuk mendapat pengubahsuaian kenderaan dan keluar di kaca TV bukan?Ikuti langkah mudah berikut untuk sertai Whatchuwant dan perpeluang untuk menang:

Step 1: Dial *128# to access the Whatchuwant menu
Step 2: Pick Whatchuwant Pack for special offers. Press 1 and send.

Apa pek yang sesuai untuk anda?
  • Surf Pack: Lets you surf all day or all week so you can tweet, update Facebook, blog and more!
  • Talk Text Surf Pack: The all-in-one pack that lets you chat, SMS and surf with lots of savings
  • Talk Text Pack: With this pack, go from phone calls to SMS-es every time you miss someone.
  • Talk Surf Pack: Whether you want to make phone calls, Skype someone on your mobile, this pack lets you!
  • Text Surf Pack: If you wanna send something more than and SMS, you can send a DM, a PM or Youtube dedication with this Pack.
  • Fun Pack: Wanna hear the latest tunes or have the best mobile games? This pack is for you!

Sop percaya, antara 6 pek di atas, pasti ada yang paling sesuai dengan anda dan memberi penjimatan sepenuhnya!

Untuk maklumat lanjut mengenai Whatchuwant, sila layari www.xpax.com.my atau halaman Facebook Xpax http://facebook.com/Xpaxfb

Harap bertuah dan terpilih Pimp My Ride Malaysia! Mesti syok dapat ubahsuai kereta menjadi lebih hebat!


EmoticonEmoticon