25 September 2012

Whatchuwant? A Pimped Up Ride!

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Apa yang anda mahu?

Pernah dengar Whatchuwant?
Entry sebelum ini dalam blog ini ada diceritakan tentang Whatchuwant ini. Jika belum tahu, dapatkan maklumat segera kerana ada hadiah berjumlah RM10,000 setiap hari sedang ditawarkan kepada pemenang. Sudah ramai yang telah menang Whatchuwant dan peluang masih terbuka. Sila lawat di sini untuk melihat senarai pemenang yang bertuah.

Whatchuwant hari ini menawarkan peluang "pimp your ride" kepada pemenang. Apa tu?
Rancangan yang menarik untuk ditonton

"Pimp your ride" iaitu peluang untuk anda mengubah kenderaan anda yang biasa menjadi hebat. Mereka akan mengubah dan pasti anda akan terkejut dengan hasilnya. Sop selalu menonton rancangan "Pimp My Ride" dan pemenang terpilih sangat bertuah kerana kenderaa yang biasa menjadi luar biasa apabila diubahsuai oleh krew "Pimp My Ride". Hasilnya pasti gempak! Rakan-rakan pasti cemburu jika terpilih sebagai menyertai "Pimp My Ride" Ada kereta yang sangat teruk dipilih tetapi hasilnya lebih hebat dari kereta mewah. Ia menjadi cabaran kepada krew "Pimp My Ride" untuk tranformasi kenderaan menjadi lebih hebat!
Sumber gambar: Google

Jika terpilih, pemenang akan berpeluang menyertai rancangan "Pimp My Ride" iaitu rancangan MTV yang popular di Amerika Syarikat dan kini menjadi menjadi rancangan rasmi pertama di Asia. Pasti hebat apabila kenderaan anda diubahsuai serta keluar dalam rancangan yang hebat! Maklumat lanjut rancangan "Pimp My Ride" MTV Amerika Syarikat, sila lawat di sini.

"Pimp My Ride" bukan sahaja mengubahsuai kereta tetapi semua jenis kenderaan sama ada kereta, motosikal, lori, van, MPV, kereta baru atau lama dan sebagainya. Jumlah untuk kos modifikasi untuk kenderaan anda ialah RM20,000!

Sop teringin juga untuk mengubahsuai kereta menjadi hebat. Melihat kereta yang diubahsuai bagaikan satu kepuasan. Kereta biasa menjadi super hebat dan akan menjadi tarikan kepada yang melihatnya. Oleh sebab itu, mereka yang gilakan modifikasi kenderaan sanggup berabis puluhan ribu untuk mengubahsuai kenderaan mereka.

Bayangkan jika Sop dapat mengubah kereta Sop dari biasa kepada kereta hebat?
Boleh ubah kepada VIOS seperti di bawah pun sudah baik :) Tidak perlu beli kereta sport (heheheh)

Sumber gambar
Sertai peluang untuk mengubah kenderaan anda dengan Whatchuwant!
Peluang terbaik kepada penggemar kenderaan hebat, gila modifikasi kenderaan, pencari kenderaan hebat dan sebagainya.

Bagaimana hendak sertai Whatchuwant?
Hanya pilik pek pilihan anda dan dapatkan Whatchuwant dengan langkah mudah iaitu dail *128# dan pilih pek anda serta hadiah yang ditawarkan. Mudah bukan?

Step 1: Dial *128# to access the Whatchuwant menu
Step 2: Pick Whatchuwant Pack for special offers. Press 1 and send.


Sila tonton video maklumat Whatchuwant?



Antara pek yang ditawarkan kepada pengguna adalah seperti berikut:

Surf Pack | Talk Text Surf Pack | Talk Text Pack | Text Surf Pack | Fun Pack
Pek yang membolehkan pengguna memilih paling sesuai dengan penggunaan, cita rasa dan kehendak. Kini, semua orang boleh pilih kerana pek yang disediakan boleh merangkumi semua pengguna. Maklumat lanjut tentang pek yang ditawarkan, sila lawat di sini.

Siapa boleh sertai Whatchuwant?
Semua pelanggan prabayar Celcom termasuk Xpax, U.O.X., S.O.X., Celcom Blue, Celcom International, Celcom Sukses boleh menyertai Whatchuwant.

Tempoh menyertai Whatchuwant ialah bermula dari 15 Ogos hingga 2 Disember 2012. Tempoh yang panjang untuk anda menangi hadiah yang ditawarkan setiap hari. Yer betul, setiap hari ada pemenang! Sila di sini untuk melihat mereka yang telah menang.

Agaknya boleh atau tidak Sop memenangi "Pimp My Ride"?
Kalau menang, memang gempak kereta Sop nanti tak pun ubah motosikal EX5 Sop kepada superbike... Heheheh
Kalau tidak menang Pimp My Ride, hadiah lain juga gempak. Boleh dapat telefon bimbit pun menarik juga!

Hadiah yang ditawarkan setiap hari

Dapatkan maklumat lanjut mengenai perkara ini di http://www.xpax.com.my atau "LIKE" laman www.facebook.com/Xpaxfb untuk mendapat maklumat terkini tentang promosi.


EmoticonEmoticon