19 August 2012

Blog Review: Nurulchumel | Lovely Site

Blog Nurulchumel
Blog Nuruchumel

Selamat sejahtera semua rakan. Sudah sedia untuk beraya?

Blog review hari ini adalah giliran blog Nurulchumel | Lovely Site. Blog super pinky yang sangat menarik. Bukan sahaja menarik dari segi header tetapi susunan template juga. Sop percaya pemilik blog Nurulchumel | Lovely Site ini seorang yang cermat. Ia sangat sesuai dengan nama blog yang dipilih.

Jika dilihat kepada perkembangan blog, blog Nurulchumel | Lovely Site sebuah blog yang mantap. PR3 yang yang diberikan oleh Google menunjukkan blog Nurulchumel | Lovely Site sebuah blog yang mesra pembaca dan SEO.

Nurul pemilik blog Nurulchumel mempunyai kemahiran dalam ubahsuai blog. Sebab itu, blog beliau kelihatan cantik dan kemas. Dengan kemahiran yang beliau ada, beliau menyediakan perkhidmatan ubahsuai blog. Sop lihat ramai blogger yang ada kemahiran menyediakan perkhidmatan ini. Pada Sop, ia bukan sahaja business tetapi membantu blogger yang ingin memastikan blog mereka cantik dan menarik. Tahniah! Berikut sedikit petikan maklumat perkhidmatan ubahsuai bloh oleh Nurul:
Hai korang! Page ini I buat khas untuk review balik hasil kerja tangan I start I mula ambil tempahan service edit blog. Rezeki kan semua dari Allah. Terpulang kepada diri kita sendiri untuk berusaha mendapatkannya. Penghargaan juga untuk semua customers yang pernah guna khidmat edit blog dari I sebab I sendiri tak sangka yang I boleh lakukannya sebaik itu. Even baru nak belajar berjinak jinak dengan dunia blog design, but I bersyukur sebab I ada kekuatan untuk lakukan amanah itu dengan jayanya.

Sekiranya anda ingin mendapatkan perkhidmatan Nurul untuk mengubahsuai blog, sila hubungi beliau dengan melawat laman blog Nurulchumel | Lovely Site.

Nota kaki: Review lebih kepada promosi pula :) Pemilik blog hebat, kenapa perlu komen, bukan? Hehehehe

Kepada rakan-rakan, jom terjah blog Nurulchumel | Lovely Site!


EmoticonEmoticon