29 August 2012

Blog Review: Dunia Shida

Selamat sejahtera kepada semua rakan. Moga ceria-ceria selalu :)

http://www.duniashida.com/
blog Dunia Shida

Siapa kenal dengan Shida, sila tekan butang LIKE sebelah yer! Hehehehe
Ramai rupanya kenal dengan Shida ni bukan?
Bukan sebab Shida ini artis atau pemain suka tetapi jaguh blogwalking. Sop lihat Shida sangat rajin dengan aktiviti blogwalking sehingga merata-rata ada Shida. Sebab itu beliau dikenali, kot? :)

Sop suka dengan blog Dunia Shida kerana pemilihan template, setting, susunan, banner, header semua menarik dan kemas. Tahniah diucapkan kepada Shida yang berjaya membina blog yang mantap tersebut.

Tahniah juga kepada Shida kerana telah berjaya menukar domain dari blogspot kepada .com. Penggunaan domain juga unik dan sesuai dengan blog peribadi. Google juga telah memberikan blog Shida dengan PR3. Pencapaian yang terbaik! Tahniah lagi sekali dari Sop.

Apa yang menarik di blog Shida?
Banyak penulisan yang dikongsikan oleh Shida kepada pembaca dan antara yang menarik ialah dari kategori tutorial, dan penyertaan segmen. Shida sangat selalu menyertai segmen dan peraduan. Anda tidak tag pun dia sendiri akan sertai. Hebat bukan?

Sebetulnya, Sop tiada apa hendak dikomen dengan blog Dunia Shida. Bukan kerana tidak mahu memberi komen tetapi Shida sendiri mampu memberi komen dan membuat yang terbaik.

Selain itu, Shida boleh membuat penambahbaikkan dari segi entry dan teruskan mengeluarkan entry. Kekalkan keaktifan dalam dunia blogging kerana usaha tangga kejayaan :)

Oleh kerana semua setting dan template telah baik, Shida boleh tumpukan kepada entry dan trafik.

Semoga maju jaya buat Shida dalam dunia blogging :)

Kepada rakan-rakan, jom terjah blog Dunia Shida dan nyatakan pendangan anda tentang blog Shida :)


EmoticonEmoticon