20 June 2012

Eyriqazz vs Denaihati, siapa HEBAT?

Eyriqazz vs Denaihati

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Eyriqazz vs Denaihati, siapa HEBAT?
Siapa hendak jawab, sila angkat tangan :)

Kedua-dua blogger yang cukup hebat! Bukan sahaja hebat dari segi blogging tetapi pendapatan yang dikumpul dari blogging juga. Malah, kehebatan terserlah dengan trafik yang mencurah-curah ke blog antara Eyriqazz vs Denaihati ini. Pengikut? Usah dicerita kerana masing-masing mempunyai peminat yang tersendiri!
Siapa Eyriqazz?
Blogger Eyriqazz ialah penulis blog Eryqazz.com yang menggunakan slogan :Great Teacher Onizuka pernah Sop jumpa beberapa kali dalam event. Paling terbaru bersama-sama dalam program blogger IKEA bersama beliau.

Siapa Denaihati?
Blogger yang cukup hebat ilmu blogging yang mana banyak ilmu yang dikongsikan beliau. Sop mengenali blog Denaihati melalui peraduan yang sering diadakannya. Hadiah semua hebat-hebat! Blog Denaihati menggunakan slogan "Hidup Untuk Memberi" boleh dilawati dengan lawat denaihati.com

Untuk menjadi blogger hebat seperti Eyriqazz vs Denaihati ini, bukan mudah!
Eyriqazz dan Denaihati telah lama menceburi bidang berblog dan banyak asam garam yang telah ditelah. Tiada blogger yang tiba-tiba terus boleh berjaya kecuali jika anda artis, ada pakej menarik, mempunyai pengikut dan sebagainya. Itu kes special la!

Eyriqazz vs Denaihati sama-sama hebat! Walaupun bro Eyriqazz menganggap Denaihati guru kepada beliau tetapi apabila berada di dunia blogging, semua punyai kelebihan masing-masing. Mungkin Denaihati punyai kehebatan dalam SEO tetapi Eyriqazz hebat dalam mencari pengikut. Begitu juga sebaliknya dengan blogger-blogger lain. Masing-masing mempunyai kelebihan dan kekuatan. Apa yang penting, perlu cari kekuatan dan tonjolkan dalam blog.

Untuk berjaya seperti Eyriqazz vs Denaihati, kita sentiasa belajar dan terus belajar. Sop percaya Eyriqazz vs Denaihati juga sentiasa belajar dan mempraktikkan sesuatu yang baru. Jika tidak, kita akan ketinggalan kerana dunia teknologi lebih berkembang pesat berbanding dunia lain. Untuk belajar, idol mana yang boleh menjadi ikut? Eyriqazz vs Denaihati?

Jika Sop, belajar melalui kedua-duanya Eyriqazz vs Denaihati boleh digabungkan ilmu kedua-duanya. Contohnya Eyriqazz bagi epal, Denaihati beri anggur. Gabungkan kedua-dua bahan dan hasilkan sesuatu yang baru. Kemungkinan hasil tersebut akan menjadi lebih baik! Namun jika silap, mungkin juga akan menjadi lebih teruk! Hehehehe

Dalam teknik SEO Eyriqazz vs Denaihati punyai kehebatan masing-masing. Kategori SEO juga berbeza antara kedua-dua blogger tersebut. Malah, dunia SEO Blogging sangat luas.

Entry ini juga Sop buat untuk sertai peraduan SEO Eyriqazz vs Denaihati. Jika ikut, memang susah hendak lawan dengan blogger yang punyai backlink yang banyak. Kekurangan yang ada pada Sop ialah domain baru. Jika soalan Eyriqazz vs Denaihati, siapa yang HEBAT? Jawapanya ialah Sop yang KALAH .. Hehehehe

Jika anda berminat untuk menyertai peraduan SEO Eyriqazz vs Denaihati, sila lawat link berikut:
http://www.eyriqazz.com/2012/06/cabaran-seo-eyriqazz-vs-denaihati.html

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com , dan Shakiddo.com


EmoticonEmoticon