27 May 2012

Pemenang Cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA


Selamat sejahtera kepada semua rakan. Moga ceria dan sihat selalu :)

Setelah berlangsung penyertaan selama 25 hari Cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA yang bermula 1 hingga 25 Mei 2012, hari ini cabutan telah dibuat menggunakan random.org. Sebelum diumumkan pemenang yang bertuah, Sop ingin mengucapkan terima kasih kepada semua rakan yang sertai. Jika tidak bertuah kali ini, jangan putus asa, mungkin anda bertuah pada cabutan akan datang? :)

Dengan ini, Sop mengumumkan peserta bertuah dalam Cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA seperti berikut:
[jeng jeng jeng (drum roll) Huhuhuhu]Tahniah kepada http://shidasyakirin.blogspot.com/2012/05/cabutan-bertuah-lampu-lampan-ikea.html kerana telah memenangi Lampu LAMPAN IKEA. Semoga akan diterangi dengan cahaya setiap malam :)

Oleh kerana penyertaan telah melebihi sasaran, satu lagi cabutan telah dibuat dan hadiah saguhati ialah mug sumbangan Bank Rakyat. Pememang cabutan hadiah saguhati ialah:

Tahniah kepada http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/cabutan-bertuah-lampu-lampan.html

Kepada rakan-rakan lain jangan sedih-sedih yer!

Nantikan cabutan seterusnya pada 1 Jun 2012 nanti kerana ada hadiah barangan IKEA akan diumumkan. Mungkin 2 hadiah barangan IKEA pula?

Tahniah kepada peserta bertuah dan minta emelkan nama dan alamat anda untuk tujuan penghantaran hadiah ke gnesop(at)gmail.com.

Sekian, terima kasih :)


EmoticonEmoticon