23 May 2012

Lelaki Kacak TIDAK bukan pilihan wanita?

Gambar Lelaki Kacak ambil dari Google
Selamat sejahtera kepada semua rakan. Pastikan sentiasa control kacak dan ayu yer :)

Beberapa hari tidak menulis tentang keyword 'LELAKI KACAK' kerana sedikit sibuk dan sukar untuk merangka ayat. Jika menulis laporan biasa, kurang masalah kerana kita hanya melaporkan sesuatu peristiwa yang kita lalui. Namun jika entry yang perlu mengarang dan daya kreativiti, masa yang tenang, lapang dan segar sangat diperlukan. Baru boleh buat entry yang kacak! :)

Adakah LELAKI KACAK tidak disukai wanita?
Adakah benar wanita tidak suka LELAKI KACAK?

Jom nyatakan pandangan anda tetapi sebelum anda beri pandangan, sila baca dulu sepenuhnya entry ini.

Kenapa Sop menyatakan LELAKI KACAK tidak disukai wanita?

Pertamanya LELAKI KACAK biasanya dianggap sombong oleh wanita. Apabila LELAKI KACAK merasakan dirinya kacak, beliau akan mempunyai EGO yang lebih tinggi. Bila ego tinggi, tidak semua perempuan akan hendak beliau berkawan. Mesti hanya cari kawan perempuan yang cantik, bergaya dan hebat! Betul tak LELAKI KACAK?

Keduanya adalah LELAKI KACAK kebanyakkan golongan berada dan kaya. Bila mempunyai banyak wang, banyak duit, atau golongan atasan, adalah susah hendak berkawan dengan semua orang. Mesti akan mencari kawan yang setaraf atau sedarjat dengan beliau. Bila status 'tinggi', adalah susah untuk didekati oleh semua orang! Betul tak LELAKI KACAK?

Ketiga pula, LELAKI KACAK selalu dikaitkan dengan gay atau lembut. Biasanya golongan lelaki biasa tidak suka berhias-hias, tidak suka menjaga penampilan, tidak suka menjaga kecantikan berbanding golongan yang Sop sebutkan di atas. Wanita juga lebih lelaki yang tidak terlalu jambu, smart, kemas dan sebagainya kerana ia pasti merimaskan. Wanita lebih suka lelaki sederhana dalam semua aspek, betul tak?

Keempatnya wanita akan merasa rendah diri. LELAKI KACAK tidak sempadan dengannya. Apabila bersama LELAKI KACAK, ia seperti BUKAN pinang dibelah dua. Betul kah?

Kelima pula, LELAKI KACAK akan menjadi perhatian wanita-wanita. Kekasih atau isteri LELAKI KACAK pasti tidak senang dan risau takut-takut ada yang merampas darinya. Malah, kemungkinan ada wanita yang sanggup bergaduh, bertengkar untuk berebut LELAKI KACAK. Betul atau tidak?

Namun jika LELAKI KACAK tersebut seorang yang beriman, pasti akan menjadi pilihan wanita. Tidak percaya? Sila baca komen wanita dari entry ini : http://www.gnesop.com/2012/05/lelaki-kacak-vs-lelaki-beriman.html

Apa pandangan anda pula tentang Lelaki Kacak TIDAK bukan pilihan wanita?


Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja olehContengconteng.comAbangensemCikgu DahliaFarish IshakPuanBee.com,w.habibu rahmanAzri JohanDirmansyah1Malaysianews.net LadfeAmir.comSEO AppsBluedianthus.comHafizmohd.comUmarFaruq.com1Artikel.comBlog Bukit BesiRadhio.comBlog Perniagaan InternetHadi HanafeeJomtonton.netMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza SectorLelakiAcai.comSabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com.


EmoticonEmoticon