18 May 2012

LELAKI KACAK | LELAKI KACAK

Selamat sejahtera kepada rakan-rakan yang kacak dan comel :)

LELAKI KACAK sekarang ini menjadi perhatian kepada semua blogger yang bersaing cabaran keyword SEO. Oleh sebab itu, berpusu-pusu lelaki kacak dikejar blogger. Ada yang merasakan diri beliau sebagai lelaki kacak tidak sanggup keluar rumah. Hahahaha

Apa yang anda tahu tentang LELAKI KACAK ini?
Berikut adalah definasi dari Dewan Bahasa Dan Pustaka:

lelaki : manusia drpd jantina yg tidak melahirkan anak dan merupakan pasangan kpd perempuan; laki-laki; peria. kelelakian 1 sifat lelaki; tingkah laku lelaki: Encik Ramli memiliki sifat-sifat ~ yg tulen. 2 keberanian; ketangkasan; kegagahan.

kacak (adjektif) Bersinonim dengan segak, tampan, lawa, elok, gagah, bergaya, tumandang, menawan, menarik, menggoda;,

Sudah jelas dengan definisi LELAKI KACAK?

Di Malaysia, LELAKI KACAK selalu dikaitkan dengan artis lelaki yang hensom, macho, segak, tampan dan sebagainya. Apabila artis lelaki kacak, pasti mendapat sambutan peminat dan penonton. Namun, adakah pelakon hanya mempertaruhkan aset sebagai LELAKI KACAK sahaja?

Artis LELAKI KACAK
Sumber: Google

Artis LELAKI KACAK
Sumber: Google
Penonton dan peminat Malaysia telah tahu membezakan pelakon lelaki kacak berbakat dengan pelakon lelaki kacak sahaja. Gabungan antara dua faktor tersebut sangat penting. Jika pelakon seorang lelaki kacak dan beriman, pasti lebih ramai peminat akan meminati beliau. Ade ker?

Selain artis, LELAKI KACAK sering dikaitkan dengan ahli sukan seperti pemain bola sepak, pelumba, sukan ekstrem dan sebagainya. Sekiranya ahli sukan tersebut LELAKI KACAK dan mempunyai prestasi baik dalam suka, pasti akan mendapat perhatian dari peminat, media, pengarah dan sebagainya. Dari situ, akan terlibat dengan dunia hiburan, modeling dan sebagainya. Hebat bukan?

Atlet LELAKI KACAK
Sumber: Google

Atlet LELAKI KACAK
Sumber: Google

Atlet LELAKI KACAK
Sumber: Google

Blogger tiada yang terdiri dari LELAKI KACAK ker?
Ramai blogger tergolong dari LELAKI KACAK. Apabila blogger mengabungkan antara kekacakan dan kehandalan menulis, maka lahirlah blogger yang hebat! Sekarang ini, blogger terdiri dari ramai perempuan. Apabila melihat blogger seorang LELAKI KACAK pasti cair! Huhuhuh

Siapa blogger LELAKI KACAK? Rakan-rakan semua tahu, bukan?

Terima kasih kerana membaca entry tentang LELAKI KACAK ini. Ia adalah entry untuk menjadi LELAKI KACAK dalam persaingan SEO keyword LELAKI KACAK.

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja olehContengconteng.comAbangensemCikgu DahliaFarish IshakPuanBee.com,w.habibu rahmanAzri JohanDirmansyah1Malaysianews.net LadfeAmir.comSEO AppsBluedianthus.comHafizmohd.comUmarFaruq.com1Artikel.comBlog Bukit BesiRadhio.comBlog Perniagaan InternetHadi HanafeeJomtonton.netMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza SectorLelakiAcai.comSabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com.

1 comment:

  1. Suka lelaki kacak dalam bidang keagamaan seperti Ustaz. Ia akan menjadi icon dan idola kpd lelaki kacak

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon