17 May 2012

Komen pilihan Lelaki kacak vs lelaki beriman

Ustaz Don [suka lelaki kacak beriman]
[sumber gambar: Google]
Selamat sejahtera kepada semua rakan [lelaki kacak] dan [wanita comel] semua. Moga ceria dan sihat-sihat selalu.

Dalam entry penyertaan cabaran SEO keyword Lelaki Kacak, Sop telah mula sertai dengan entry Lelaki kacak vs lelaki beriman. Kenapa pilih tajuk tersebut? Dalam membuat entry, isi dan maklumat sangat penting. Disamping berkongsi, dalam masa yang sama boleh memberi nasihat, teladan, tunjuk ajar dan sebagainya kepada pembaca. Dari sini, boleh juga kita mendapat saham yang baik hasil dari penulisan kita. Bukan sahaja saham dunia tetapi akhirat juga penting, betul tak? [Jika lelaki, anda memang lelaki kacak! Huhuhu]

Dalam entry Lelaki kacak vs lelaki beriman ramai rakan yang berkongsi pandangan dan pendapat dengan tinggalkan di ruangan komen. Terima kasih kepada rakan-rakan [yang lelaki kacak dan wanita comel] atas komen-komen tersebut. Ada yang sangat bernas dan baik dan suka Sop kongsikan dengan rakan tentang komen tersebut.

Komen Norasikin:
rasa-rasanya lelaki beriman tak akan melakukan pembedahan plastik tetapi lelaki kacak tak akan senang-senang je nak berubah jadi beriman.

Dalam maksud oleh Kak Sikin itu bukan? Faham-faham kan yer :)

Komen Abdool Abu Muttallif:
Bro Sop, jawapan "skema buku" yang dikatakan diatas memang benar tapi mungkin hanya ada 1 dalam 1000/sejuta.
Tapi, pada pandangan saya lelaki kacak mungkin kita tenang apabila memandang, segan bila mula bicara dengan mereka, kagum apabila mereka mula bertindak. Jadi, mereka kacak dalam segala perilaku tindakan dan pemikiran. (Sama macam bro "list"kan)
Alangkah bangusnya jika kita menjadi lelaki kacak seperti pandangan Talif tersebut :)

Komen Rain:
kurang selesa dengan yang kacak rupa , berasa tidak aman sebab ramai gadis yang memerhati dan kedudukan bisa tergugat hehe..
bersederhana cukup.. :)

Rain tidak suka lelaki kacak untuk dijadikan suami kerana ramai yang akan tergoda, susah pula isteri nanti, bukan? Betul tak Rain? Hehehe

Komen Izzuddin Fauzi:
Beriman + Kacak.... Perfect la :D Hehehe ;D
Semestinya pilihan semua :)

Sekiranya anda ingin melihat komen penuh, sila lawat entry Lelaki kacak vs lelaki beriman dan apa pandangan ada pula?

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja olehContengconteng.comAbangensemCikgu DahliaFarish IshakPuanBee.com,w.habibu rahmanAzri JohanDirmansyah1Malaysianews.net LadfeAmir.comSEO AppsBluedianthus.comHafizmohd.comUmarFaruq.com1Artikel.comBlog Bukit BesiRadhio.comBlog Perniagaan InternetHadi HanafeeJomtonton.netMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza SectorLelakiAcai.comSabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com.


EmoticonEmoticon