16 May 2012

GA Lelaki Kacak RM100

Selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan. Pastikan anda menjadi lelaki kacak dan wanita ayu selalu yer :)

Perang SEO Lelaki Kacak sungguh hebat rupanya. Patut pertandingan SEO sebelum ini ramai yang menyertainya. Pertandingan SEO keyword Lelaki Kacak juga tidak kurang hebatnya. Apabila Sop meneliti pertandingan ini, bukan hadiah semata-mata menjadi taruhan tetapi lebih dari itu.

Mula-mula cuba untuk sertai, Sop sangat tidak yakin kerana tahu pasti akan kalah dengan teruk! Bukan sahaja lambat join tetapi juga Sop bukan lelaki kacak [ops salah] Tidak hebat dalam seni SEO ini! Namun apabila semakin mendekatinya, kenikmatan bermain SEO semakin dirasai. Ia seperti satu tarikan untuk terus mencuba :)

Oleh kerana persaingan tersebut, azri.my mengadakan GA Lelaki Kacak RM100 untuk menghangatkan lagi cabaran SEO tersebut. Dengan mengadakan  GA Lelaki Kacak RM100 ini, banyak backlink yang boleh diperolehi. Memang lelaki kacak si Azri.my ini bukan? Peraduan atau GA sangat berbaloi untuk mendapat trafik dan backlink. Jika hadiah besar, lagi ramai yang akan sertai.

Sop pun join GA Lelaki Kacak RM100 ini untuk mencuba nasib, mana tahu ada rezeki? Lagi pun, dengan sertai GA Lelaki Kacak RM100 ini, Sop boleh menambah keyword Lelaki Kacak dalam entry. Salah satu cara untuk bermain SEO juga, bukan?

Lagipun, apabila menang satu peraduan semalam, lebih bersemangat untuk sertai peraduan dan GA Lelaki Kacak RM100. huhuhuh

Berikut adalah maklumat tentang GA Lelaki Kacak RM100:

Klik banner Lelaki Kacak untuk sertai GA

GIVEAWAY LELAKI KACAK Hye lelaki kacak dan perempuan comel sekalian. Hari ni lelaki ter-kacak di Malaysia (baca:aku) berbesar hati untuk menganjurkan satu giveaway menarik khas buat korang semua terutamanya bloggers. Disebabkan ketiadaan idea yang super seksi, aku just terfikir nak namakan GA (baca:giveaway) ni sebagai GA LELAKI KACAK RM100.

Kenapa ada RM100? Simple. Sebabnya pemenang bertuah dalam GA ini akan mendapat hadiah berupa wang tunai berjumlah RM100 | Ringgit Malaysia Seratus Sahaja. Amacam, best tak? So, tunggu apa lagi? Jom lah join ramai-ramai ye.. SEMUA ORANG BOLEH JOIN GA INI! ;D jangan lupa ajak kawan-kawan lain supaya meriah macam sambut Hari Raya. Tarikh tutup: 20 Mei 2012.
Maklumat penuh, sila klik pada banner GA Lelaki Kacak RM100 yer :)

Doakan semoga Sop bertuah :) Amin...

2 comments:

  1. gdluck bro..menang rm100 blanja mkn yek.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kie-yu.. boleh jer.. kalau menang nanti :)

      Delete


EmoticonEmoticon