13 May 2012

Excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV


Selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan. Moga ceria dan sihat selalu yer. Amalkan cara pemakanan yang sihat untuk memastikan kesihatan terjamin. Jangan lupa bersenam :)

Jangan terkejut tajuk entry Bahasa Inggeris kerana anda bukan tersilap singgah blog. Tajuk sahaja Bahasa Inggeris tetapi isinya Bahasa Malaysia. Bukan tidak pandai menulis dalam Bahasa Inggeris tetapi kurang mahir sahaja [sama ker? hehehe]

Jika ditanya soalan "Why do you want to excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV?", apa yang hendak dijawab?
Bila ditanya tentang 3D, Sop percaya semua akan terbayang dunia maya yang seperti benar-benar wujud sedangkan ia hanya paparan grafik sahaja. Itu yang Sop bayangkan ketika ini untuk menjawab persoalan di atas. Mungkin dipengaruh oleh iklan-iklan 3D dan juga pengalaman lalu.

Sop hanya beberapa kali sahaja mencuba melihat TV 3D ini yang berada di showroom TV. Walaupun sekejab tetapi ia adalah pengalaman yang sangat mengasikkan. Begitu juga dengan menonton wayang 3D, sungguh menarik apabila ia kelihatan lebih nampak nyata.

Pengalaman paling menarik menonton 3D ialah semasa melawat Disneyland Hong Kong dulu. Tayangan 3Dnya sangat 'real' dan seperti betul-betul berada di depan mata. Rasa seperti boleh menyentuh objek yang berada di depan.

Bayangkan jika anda memiliki TV 3D? [jangan terbayang lama sangat, sambung baca entry yer]


Why do you want to excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV?
Pastinya Sop mengharapkan paparan yang nyata dari LG Cinema 3D Smart TV! Adakah semua TV mampu memberikan paparan 3D yang sempurna?
Dengan LG Cinema 3D Smart TV, Sop teruja untuk melihat paparan 3D melalui LG Cinema 3D Smart TV. Sop mengharapkan ia boleh setanding dengan pawagan 3D.

Nama yang digunakan oleh LG untuk TV ini sangat tinggi maksudnya iaitu gabungan 3D dan TV pintar. Semoga prestasinya sama dengan prestasi nama yang diberikan. Jika ya, baru benar-benar produk TV yang sangat hebat!

Untuk memastikan harapan Sop tentang LG Cinema 3D Smart TV ini benar, Sop berharap sangat boleh sertai parti Excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV yang akan diadakan pada 23 Mei 2012 di GSC Signature, Gardens @ Lounge area nanti.

Jika ingin tahu maklumat lanjut mengenai LG Cinema 3D Smart TV, jangan segan, malu, malas lawat link: http://www.lg.com/my/tv-audio-video/televisions/televisions.jsp

Kepada rakan-rakan yang ingin juga datang ke parti Excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV untuk merasai, menyelami, melalui, mengalami sendiri LG Cinema 3D Smart TV, sila lawat blog Nuffnang. Mana tahu, bukan sahaja berpeluang merasai pengalaman LG Cinema 3D Smart TV tetapi juga mendapat hadiah yang disediakan.

Jom pakat ramai-ramai pergi lihat LG Cinema 3D Smart TV! [Opss, hanya 100 entry terbaik Nuffnangers sahaja yang akan mendapat jemputan] Huhuhuhu

Nota kaki: Agaknya bila boleh ganti TV LG yang ada di rumah sekarang ini? Ganti dengan LG Cinema 3D Smart TV mesti gempak! Hehehe


EmoticonEmoticon