06 May 2012

Domain .MY promosi termurah

promosi .MY
Promosi hebat!
Selamat sejahtera kepada semua rakan. Moga ceria-ceria selalu.

Berminat dengan domain .MY?
Sop sangat berminat dengan domain .MY kerana bukan sahaja pendek tetapi memberi identiti Malaysia dengan domain .MY ini. Maklum sahaja .MY merujuk kepada Malaysia sebab itu apabila domain dari Malaysia akan berakhir dengan .MY. Contoh gov.my, moe.my. com.my dan lain-lain.

Sop dari dulu berminat dengan SOP.MY malangnya domain tersebut telah diambil. Masa itu, harga domain .MY masih mahal iaitu RM120. Dorang mengambil semua domain yang pendek-pendek untuk jualan kembali dengan harga istimewa. Oleh sebab itu, domain dari 1 angka hingga 3 angka selalu diambil orang. Padahal bukan hendak guna pun!

Tadi terbaca entry dari izzuddin.fauzi tentang promosi hebat domain .MY oleh Ecohost.My. Harga yang sangat-sangat murah dengan tawaran terhebat buat masa terhad! Apa tunggu lagi, Sop terus melawat promosi tersebut. Tawaran hebat bulan MEI domain .MY adalah seperti berikut:

MAY PROMOTION !!
.My 1+1 - RM80 for 2 Years !!
.My 1+2 - RM100 for 3 Years !!
.My 1+3 - RM120 for 4 Years !!
.My 1+4 - RM140 for 5 Years !!

Sebelum ini, promosi .My 1+4 - 5 Years hanya RM120 tetapi sekarang telah naik kepada RM140. Namun RM140 masih berbaloi dan kemungkinan akan naik lagi kepada harga sebenar! Jika SOP.MY masih ada, comfirm Sop dah sambar promosi .My 1+4 - RM140 for 5 Years !!

Sekiranya rakan-rakan berminat untuk mendapatkan domain .MY, bolehlah lawat Ecohost.My.


EmoticonEmoticon