27 December 2011

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

Salam 1Malaysia semua rakan.

Telah dengar tentang kehebatan iPhone 4S? Jika pernah, pasti anda teruja untuk memilikinya. Mungkin ada yang termimpi-mimpi atau terbayang-bayang iPhone 4S! Bak kata orang bercinta, makan tak lalu, tidur tak lena!Hebat sangat ker  iPhone 4S ini?
Jika hendak tahu kehebatan dan kelebihan  iPhone 4S ini, sila lawat link ini dan anda akan tahu :)

Jika telah iPhone 4S, pasti tidak sabar hendak mendapatkannya. Banyak pilihan yang disediakan oleh pembekal tetapi anda perlu mendapatkan yang terbaik. Pakej perlu berbaloi dengan wang ringgit anda.

Pernah dengar, baca atau lihat pakej DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE?
Jika belum, mari kita berkenalan dengan pakej yang ditawarkan. JIka yang sudah, pasti sedang menikmati iPhone 4S sekarang ini. Mimpi telah menjadi kenyataan :)


Tawaran yang disediakan oleh DiGi bukan sekadar tawaran. Ia telah dikaji dengan terperinci untuk memastikan semua pihak mampu memiliki iPhone 4S. Sebolehnya pihak DiGi ingin tunaikan impian pengguna untuk memiliki iPhone 4S! Jika boleh diberi semua, mungkin pihak DiGi lakukan (jika percuma, Sop awal-awal dah apply yer).

Inilah masa untuk anda bergaya! Bukan sahaja bergaya dengan iPhone 4S tetapi pakej yang termurah anda dapat dari pada DiGi. Pasti rakan-rakan akan cemburui anda.

DiGi juga menawarkan beberapa jenis pembelian mengikut kehendak anda. Pembelian tunai, kad kredit atau pembayaran ansuran (Easy Payment Plan). Sampai ketahap jenis pembayaran dikaji pihak DiGi untuk memastikan mimpi menjadi kenyataan memiliki iPhone 4S. Tidak percaya? Sila klik sini untuk maklumat lanjut.

Selain itu, anda tidak perlu ke tempat jauh-jauh untuk mendapatkan iPhone 4S. Rangkaian kedai DiGi merata-rata. Pilih sahaja rangkaian kedai yang berhampiran. Untuk lihat senarai berhampiran, sila klik link ini.

Setelah mebaca semua kenyataan di atas, adakah anda berpendapat DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE?

Terima kasih kerana membaca ini. Jom jadikan impian anda menjadi kenyataan dengan miliki iPhone 4S sekarang!

EmoticonEmoticon