02 January 2011

Review HTC Aria: Kekal update

Dewasa ini, kekal update dengan maklumat dan berita terkini sangat penting. Ia mampu menjadikan seseorang peka terhadap sesuatu perkara. Teknologi telah memudahkan penerimaan sesuatu maklumat dan juga perkongsian maklumat.

Dari evolusi surat, ia berubah kepada komputer dan kini hanya di telefon. Fungsi komputer yang penting untuk komunikasi telah dipindahkan ke telefon bimbit untuk memudahkaews'. Ia dapat membantu kita membaca berita-berita terkini dari telefon. n dilakukan dimana sahaja.

HTC Aria mampu melakukan perkara di atas dan ia membantu untuk anda kekal update. Laman sosial seperti facebook.com atau twitter.com boleh dipasang terus kepada paparan depannya. Anda tidak perlu untuk buka dan tutup perisian tersebut. Dengan meletak di paparan utama, anda boleh terus membacanya.

Selain itu, emel juga boleh diterima terus dari telefon pintar anda. Ia sangat membantu untuk kita mendapat emel-emel terkini. Malah, kita juga boleh terus menghantar emel pada bila-bila masa.

Selain itu, paparan utama HTC Aria juga boleh dimasukkan dengan widget 'feed n

Untuk makluman, paparan utama (desktop) HTC Aria boleh memuatkan 5 muka widget dan berpuluh-puluh short cut aplikasi. Semua fungsi yang dinyatakan dapat membantu anda kekal update.

Galeri gambar:






EmoticonEmoticon