09 January 2011

Blog Review: eight is samaniah

Salam 1 Malaysia rakan-rakan..
Selamat hari minggu... Apa aktiviti hari ini?

Blog review untuk hari ini ialah blog eight is samaniah. Menggunakan tagline "kakiku melangkah dengan kaki sendiri" merupakan blog peribadi yang bercerita pelbagai perkara.Sop sangat tertarik dengan header blog beliau yang sungguh unik.

Jom berkenalan dengan pemilik blog ini:

EIGHT IS SAMANIAH
seorang yang suka bila malam menjelma sebab ada 1001 cahaya yang boleh dilihat..suka tengok matahari terbenam sebab ada bola oren yang cantik masa tu..suka benda yang sedap dan syomel..tak suka orang yang masam muka,ketiak masak tak apa..haha..


Tujuan beliau menyertai program review ialah untuk mendapat lebih ramai kenalan. Menang Sop akui, blog sekarang ini mampu menjadi alat sosial yang baik dan sama seperti laman-laman sosial lain seperti FB, frienster dan sebagainya. Cuma pendekatan adalah berbeza.

Antara kategori yang menarik di blog eight is samaniah ialah seperti berikut:
ABAH (3) All About Family (4)Bebelan (9) Cerita Ramadhan(3) Cikgu Ganti (3) contest(5)everything is sweet (6) Hanya 10(2) Lawak (3) Mukaddimah (2)Tentang Cerita | Novel (2) Tips and Tricks (6) Tolong Menolong (1)Tutorial (3) umum (6)

Pada pendapat Sop, blog eight is samaniah mempunyai potensi. Pastikan aktif membuat entry kerana perkara utama sebuah blog ialah entry. Pada tinjauan Sop, blog eight is samaniah agak kurang membuat entry. Jika dilihat blog-blog yang berjaya, mereka sentiasa kerap mengeluarkan entry.

Rumusan lain, mungkin rakan-rakan boleh bantu?
Jom terjah blog eight is samaniah dan jangan lupa tinggalkan jejak anda di sana.

Support Geng Terjah juga:
Padin (penghulu)
[Azman] [eiela] [penaberkala] [Comeybelako] [Neorul87] [cik tom] [hikayat marhaen kacak] [Cik Miera] [LiFeKaMi] [aretikz] [Mohd Shahrul Hafizi] [CekLa] [belalang] [iza82] [ellen] [Mata Hati] [Shaifulazizan] [lanabusybee] [Mia Liana]

1 comment:

  1. If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon