22 January 2011

Acara - Special Ride 2011

Kepada semua bikes dijemput untuk bersama-sama menyertai program Special Ride 2011 untuk meraikan kanak-kanak Pendidikan Khas Wilayah Persekutuan. Bikes sama ada secara kumpulan atau individu diharap dapat bersama-sama meriahkan aktiviti kemasyaratan ini.

Program kemasyarakatan seperti ini bukan sahaja dapat merapatkan hubungan antara bikes tetapi juga dengan masayarakat. Kanak-kanak Pendidikan Khas yang tergolong dalam golongan istimewa pasti gembira apabila diraikan.

Maklumat mengenai program ini boleh didapati dari laman Facebook di sini. Berikut adalah petikan dari laman tersebut:
Salam & hai pd semua bikers2 d mana juga anda berada. Jom kita sama2 meraikan Kanak2 Istimewa & Guru2 dr Sekolah2 Khas Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. Tujuan utk memberi peluang pd gulungan kanak2 istimewa ini, untuk merasa pengalaman seperti kanak2 normal dan juga sebagai tanda penghargaan pd guru2 yg begitu cekal
& bnyk kesabaran demi membimbing & mengajar kanak2 istimewa.

Please share message event ini pd semua club2 d Semenajung Malaysia, Sabah & Sarawak , Singapore & juga d mana juga kawan2 bikers kita berada.. Sama2 laa kita menjayakan SPECIAL RIDE 2011 UNTUK KANAK2 ISTIMEWA DR SEKOLAH2 KHAS WILAYAH PERSEKUTUAN.

ps ; pd kawan2 yg moto msk dock dtg laa juga kase ramai please , xda moto blh ja dtg joint naik keta laaa ;)


Tentative itinerary ;

8.00am arrival all bikers

830am VIP & speech

9.ooam melayan kanak (games & bergmbr bersama mereka & moto anda)
ride besama kanak2 istimewa (akan d atur oleh guru2 sek, kanak2 mana yg blh d bawa utk small ride)

12.30pm lunch.

3.00pm bersurai

yang lain akan d update from timr 2 time..
Berdasarkan maklumat yang diterima, pelbagai pihak akan sama-sama sertai program ini. Banyak club telah cuba akan menghadirkan diri untuk support program ini.


EmoticonEmoticon