29 December 2010

Blog Review: MamaIzzya - Semanis Senyuman


Na...na..na...na... Trenganu kiter..
Guane gamok?

Tetiba tulis dialek Terengganu pula.. huhuhu
Ini kerana blog review akan bercerita mengenai blog yang dimiliki oleh seorang anak Terengganu iaitu mamaizzya. Title yang digunakan mamaizzya tetapi header semanis senyuman. Oleh itu, pada tajuk entry, SOp masukkan kedua-duanya sekali. Mungkin mamaizzya boleh ambil perhatian perkara ini.

Blog MamaIzzya - Semanis Senyuman yang mula dibina pada Mei 2009 bertujuan untuk mengabadikan pengalaman beliau dan keluarga dalam bentuk tulisan. Namun begitu, info-info menarik lain turut dikongsikan diblog beliau. Antara ahli keluarga mamaizzya adalah seperti berikut:


Pemilik blog MamaIzzya - Semanis Senyuman turut aktif dalam menyertai peraduan dan Giveaway. Jika terdapat peraduan dan GA, sudi-sudi jemput beliau!

Rumusan blog MamaIzzya - Semanis Senyuman:
Blog yang menarik. Namun masih boleh dipertingkatkan dari beberapa perkara seperti susunan template dan pemilihan template. Sebagai contoh, jenis dan warna tulisan menarik tetapi tidak semua suka tulisan tersebut. Ia agak sukar untuk dibaca dan kurang mesra pelawat. Tulisan berbentuk standard dan warna yang jelas adalah yang terbaik.

Blog perlu sentiasa dipromosi dan aktif dalam pengeluaran entry. Lebih kerap, lebih baik!

Kepada rakan-rakan, jom terjah ke blog MamaIzzya - Semanis Senyuman kerana beliau ingin mencari lebih ramai rakan blogger. Jangan lupa untuk menjadi follower blog beliau.

Support Geng Terjah juga:
Padin (penghulu) [Azman] [eiela] [penaberkala] [Comeybelako] [Neorul87] [cik tom] [hikayat marhaen kacak] [Cik Miera] [LiFeKaMi] [aretikz] [Mohd Shahrul Hafizi] [CekLa] [belalang] [iza82] [ellen] [Mata Hati] [Shaifulazizan] [lanabusybee]


EmoticonEmoticon