27 December 2010

Blog Review: Luahan

Luahan
"apa yang nampak, apa yang rasa, apa yang dengar
http://anneali.blogspot.com"

Blog yang berlatar belakang awam biru ini amat sejuk mata memandang. Pemilihan template dan susunan widget yang kemas menjadikan pelawat blog beliau amat selesa. Dalam SEO, kelajuan blog, keselesaan pelawat (visitor friendly), pemilihan tajuk, backlink dan lain-lain sangat penting. Ia salah satu cara memikat hati pelawat dan juga injin carian.

Blog Luahan bina untuk meluahkan apa yang fikirkan melalui penulisan. Nama blog yang menarik kerana boleh menggambarkan keseluruhan sebuah blog. Kebiasaan blog berlandaskan luahan rasa, pendapat, perkongsian pengalaman dan sebagainya. Jika penulis dapat meluahkan buah fikiran dengan pengolahan yang baik, blog mampu menjadi tempat yang menarik untuk dilawati pelawat.

Secara keseluruhan, Blog Luahan berada diperingkat yang terbaik. Hanya beberapa perkara sahaja yang masih boleh dipertingkatkan seperti dari segi header untuk menjadi lebih menarik. Header mampu menjadi banner promosi dan identiti blog.

Blog ini menerima jumlah traffic yang baik dan mampu berkembang dengan cepat.
Sop ucapkan selamat maju jaya kepada Blog Luahan.

Kepada rakan-rakan, jom terjah Blog Luahan dan kongsi pendapat dan pandangan anda di ruangan komen.

Sila support Geng Terjah...
Padin (penghulu) [Azman] [eiela] [penaberkala] [Comeybelako] [Neorul87] [cik tom] [hikayat marhaen kacak] [Cik Miera] [LiFeKaMi] [aretikz] [Mohd Shahrul Hafizi] [CekLa] [belalang] [iza82] [ellen] [Mata Hati] [Shaifulazizan] [lanabusybee]


EmoticonEmoticon