06 December 2010

Blog Review: Dari Mata Turun Ke Hati

"Dari Mata Turun Ke Hati" kata-kata yang cukup bermakna. Mungkin ia sama seperti "Tak kenal maka tak cinta?"

Blog review hari ini ialah mengenai blog yang diberi nama Dari Mata Turun Ke Hati. Nama yang cukup unik dan mampu menarik hati pelawat dan pembaca.

Apa yang menarik di blog Dari Mata Turun Ke Hati?
Sop suka dengan pendekatan penulis blog ini dalam memulakan entry. Penulis akan menyentuh mengenai cuaca dan keadaan sekeliling sebelum memulakan cerita berkaitan tajuk. Ia memberi suasana pembacaan selesa kepada pembaca. Teknik yang sangak baik!

Antara entry-entry yang menarik adalah seperti berikut:
80an 90an Ad-Din Animal Animasi Award Bahasa Bajet Batik Besday Blog Cartoon Cerpen China Cinta Contest Dream Eksperimen Exchange Link Fakta Family FriendshipGadget Games Gaya Hidup Hantu Hari Raya Hiburan Hujan Human IKEA Iklan Internet Island Japan Journey Kempen Kenali Teganu Kiter Kereta Komputer LaguLirik Lagu Loghat Love Makanan mIRC Movie My Life Nokia Nuffnang Number Perkahwinan Picture Pilihanraya Planning Proton Proton Inspira RamadhanRelationship Renungan Resepi Sajok Orang Ulu.. Sekolah Sick Sukan Tag Terengganu Tips Tourist Toyota Toys Tradisional Umum Wishlist Work YouTube


Siapa pemilik blog Dari Mata Turun Ke Hati?
Jika tidak kenal, maka tidak cinta! Jom kita berkenalan dengan penulis dan pemilik blog ini. Maklumatnya adalah seperti berikut:


My Photo
Mata Hati
Peminat hero-hero Jepun seperti kamen rider dan ultraman. Ada yang anggap aku ni sombong, ego, childish, pemalu, emotional dan gila-gila. Tapi sikap yang unik itulah membezakan diri aku dengan orang lain
Jika sudah kenal, jom kita berkenalan dengan blog beliau dengan melawat blog Dari Mata Turun Ke Hati. Pastikan anda tinggalkan jejak kerana beliau pasti akan melawat anda kembali.
Apa pendapat anda mengenai blog ini?


EmoticonEmoticon