25 November 2010

Blog Review: Padelblog

Semalam, Sop tidak dapat membuat review blog pilihan. Ini kerana Sop berada di Port Dickson dan tiada talian internet semalam. Pada malam ini, Sop melepak di lobih hotel untuk memastikan mendapat talian internet. Oleh itu, blog review dapat dilakukan dengan secara ringkas.

Blog yang direview hari ini ialah Padelblog iaitu dimiliki oleh saudara Padel. Blog yang menggunakan gambar cicak (sama seperti wallpaper PC pejabat Sop) ialah blog peribadi menceritakan tentang dunia beliau dan sekeliling.

Tagline blog beliau ialah "Anda suka... Kalau suka Padel blog kata oi! oi!" memiliki keistimewaan tersendiri. Setakat kini (entry ditulis, seramai 347 orang telah nengikuti blog ini. Setiap entry memiliki komen-komen dari rakan-rakan. Tahniah diucapkan kepada beliau.

Maklumat pemilik blog ini?
My Photo
badan besar..
hati besar..
jiwa besar..
cita-cita besar..

Sekiranya ingin berkenalan dengan blog beliau, sila layari Padelblog.

Ulasan mengenai Padelblog ialah blog yang ringkas dan bersahaja. Ia sesuai dilawati oleh semua pelawat. Namun begitu, Padel boleh membuat penambahbaikkan lagi dari segi kelajuan load blog, seo, susunan template. Semasa Sop melayari Padelblog menggunakan Chrome, sedikit masalah iaitu pelayar Chrome menjadi 'hang'. Mungkin masalah laptop Sop atau template tidak sesuai dengan Chrome? Namun begitu, berjaya melayari menggunakan Internet Explore.

Padelblog mempunyai potensi-potensi untuk berjaya. Sesuai dengan maklumat profile beliau iaitu hati besar, jiwa besar dan cita-cita besar. Potensi juga besar jika kita sentiasa untuk mencapainya.


Jom terjah Padelblog dan apa pendapat anda?


EmoticonEmoticon