12 November 2010

Blog Review: Kusut BlogsAnda sedang kusut?
Usah risau, Kusut Blogs boleh membantu. Jaminan selama 30 hari!


Macam iklan pula. Semua tagline di atas adalah rekaan semata-mata. Sebenarnya apa yang ingin dibicarakan hari ini ialah mengenai sebuah blog yang dinamakan Kusut Blogs.

Kenapa Kusut Blogs?
Bukan kerana blog ini yang kusut tetapi empunya blog ini bernama Kusut. Nama sahaja kusut, tetapi ilmu beliau sangat hebat. Ikuti profile beliau seperti berikut:

aku sorang animator yang buat masa ni tinggal kat Roseworthy, South Australia, sambil temankan isteri aku sambung belajar.

kat m'sia dulu mase terer sikit2 gune Maya.. aku start keje as freelancer designer.. [baca lagi]

Amacam? Hebat tak?
Jika rasa hendak mendapat maklumat tentang grafik, game atau sebagainya, bolehlah singgah ke Kusut Blogs. Jika hendak diterang semua yang menarik, pasti hingga esok belum habis nih! [senyum]

Kusut blogs yang telah bermula sejak Februari 2009 ini menggunakan Bahasa Inggeris dalam penulisan. Seperti blog review yang berbahasa Inggeris sebelum-sebelum ini, Sop ada menyatakan tentang kelebihan penulisan menggunakan Bahasa Inggeris ini.

Dari segi design, Sop sangat suka kerana ringkas dan menarik! Maklumlah, pemiliknya orang grafik, mesti tiada masalah dalam design :)

Jom kita meriahkan Kusut Blogs dengan tinggalkan komen. Walaupun entry beliau Bahasa Inggeris, kita boleh komen guna Bahasa Malaysia.
Dia tak kisah punya, tak caya? Jom terjah!


EmoticonEmoticon