28 October 2010

PROMOSI PINJAMAN KOWAMAS

Promosi Pinjaman KOWAMAS untuk anda!
  • Hanya 5% Setahun
  • Untuk Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun, Swasta yang ada link dengan Biro Angkasa
  • Tidak perlu penjamin
  • Blacklist boleh memohon
  • Perkhidmatan 1 Malaysia
  • Proses yang cepat
Memerlukan maklumat lanjut?
Sila hubungi kami melalui:Telefon : AZMI 013-7135359
Emel : abj_5454@yahoo.com.myWakil 1 Malaysia Diperlukan Segera!
Hubungi kami untuk mendapat maklumat lanjut untuk menjadi wakil melalui telefon, SMS atau emel seperti maklumat berikut:


Telefon : AZMI 013-7135359
Emel : abj_5454@yahoo.com.my


Latar Belakang KOWAMAS


Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (Kowamas) (dahulunya dikenali sebagai Koperasi Lepan Kabu Berhad) telah ditubuhkan di bawah Akta Koperasi 1993 pada tahun 1998. Penglibatan awal koperasi dimasa itu adalah berkisar dalam perniagaan retail di Kuala Krai dan Kota Bharu, Kelantan.


Pada penghujung 2007, sembilan (9) Ahli Lembaga baru telah dilantik untuk mengemudi jawatan-jawatan penting di dalam koperasi. Di bawah pengurusan Lembaga yang baru ini, koperasi telah berjaya membentuk arahtuju dalam mengembangkan dan memperbagaikan perniagaannya sejajar dengan objektif untuk pembangunan status ekonomi ahli-ahli disamping membantu Kerajaan mencapai visi dan misi kepada masyarakat Malaysia yang makmur dan majujaya.


Kowamas, nama komersial yang terbaru dalam pasaran, selaras dengan arahtuju operasi dan kepentingan perniagaannya telah mencapai persetujuan dengan sebuah institusi kewangan yang terbesar di Malaysia untuk mengujudkan skim pembiayaan peribadi kepada ahli-ahlinya dan telah juga mengenalpasti beberapa lokasi yang stratejik untuk pembangunan hartanah.


Disamping itu, Kowamas juga sedang di dalam peringkat rundingan terakhir untuk menceburi sektor pengangkutan, perladangan dan retail.


------------------------------------------------------------------
PROMOSI PINJAMAN KOWAMAS merupakan iklan yang menyewa ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh ABJ BERKAT AGENCY adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : 165 x 165
Tempoh : 1 bulan
Tarikh : 28 Oktober 2010 hinggah 27 November 2010

Terima kasih kepada ABJ BERKAT AGENCY kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini


EmoticonEmoticon