08 October 2010

Prokesihatan - Produk kesihatan anda

Prokesihatan
Apa itu Prokesihatan?
Prokesihatan ialah singkatan kepada produk kesihatan. Blog Prokesihatan diwujudkan bertujuan untuk memperkenalkan produk FOOT DETOX dan menjual produk tersebut dengan harga istimewa. Jika dibandingkan dengan harga pasaran, produk FOOT DETOX jualan blog Prokesihatan adalah yang termurah!

Blogshop Prokesihatan bukan sahaja membuat jualan produk FOOT DETOX tetapi juga memberi maklumat tentang kesihatan sebagai rujukan. Seperti yang semua maklum, kesihatan adalah amat penting bagi setiap orang. Adalah baik dari mencegah dari merawat.

Petikan maklumat dari blog Prokesihatan:

Toksin adalah bahan buangan beracun dalam tubuh kita. Toksin dalam tubuh manusia terjadi akibat pencemaran. Antaranya ialah pencemaran makanan akibat penggunaan bahan kimia secara berleluasa seperti racun perosak, racun serangga dan baja kimia untuk aktiviti pertanian. Kesihatan menjadi lebih parah apabila manusia mengambil makanan yang mengandungi bahan pengawet, perasa tiruan, bahan tambahan dan sebagainya yang merupakan punca utama terjadinya toksin dalam badan. Toksin yang berkumpul dalam badan boleh mengakibatkan tubuh berasa letih dan lemah. Mereka juga akan mudah dihidapi penyakit. [baca lagi...]
Tanda-tanda badan banyak toksin
. Kerap sakit kepala
. Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab
. Susah bangun tidur
. Bahagian keliling mata gelap
. Bahagian-bahagian tertentu seperti di permukaan kulit seperti di bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit. [baca lagi...]

Apa tunggu lagi, jom terjah blog Prokesihatan untuk melihat apa yang menarik. Mungkin produk FOOT DETOX dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan anda.

Blog Prokesihatan juga sedang menganjurkan 1st Giveaway produk FOOT DETOX kepada pelawat blog tersebut. Jom sertai, mana tahu anda yang bertuah?

Klik sini untuk sertai


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blog Prokesihatan merupakan pembeli ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog Prokesihatan adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : 165 x 70
Tempoh : 1 bulan
Tarikh : 08 Oktober 2010 hingga 07 November 2010

Terima kasih kepada Blog Prokesihatan kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini 


EmoticonEmoticon