29 October 2010

Kenapa perlu sertai ChurpChurp sekarang?


Pernah dengar ChurpChurp?
Rasanya ramai yang telah menyedari kewujudan ChurpChurp. Program pengiklanan melalui Twitter yang mampu memberi pendapatan kepada ahli. Ini adalah peluang pengguna internet untuk menambah pendapatan dengan mudah!

Sekiranya anda belum menyertai ChurpChurp, lakukan segera kerana peluang untuk menjadi ahli sentiasa terbuka. Semasa anda membaca entry ini, berapa ramai yang sedang membuat pengeluaran hasil dari program ChurpChurp

Kenapa anda perlu sertai ChurpChurp hari ini?


Jana pendapatan - Tujuan utama program ChurpChurp ini ialah pengiklanan. 'Advertiser' akan menggunakan perkhidmatan ChurpChurp untuk mempromosi produk atau perkhidmatan mereka dan 'Publisher' akan memamparkan iklan tersebut melalui Twitter. Setiap tugasan yang diberikan dan mendapat kelulusan akan mendapat bayaran. Semakin banyak tugasan anda terima, lebih banyak pendapatan!

Dipercayai - ChurpChurp merupakan program oleh Nuffnang iaitu syarikat pengiklanan yang popular sekarang ini. Hampir semua blogger menjadi ahli Nuffnang untuk menjana pendapatan. Oleh itu ChurpChurp bukan program SCAM yang perlu anda kuatiri. Telah berapa ramai ahli telah berjaya membuat pengeluaran pendapatan. Kini ia bakal menjadi giliran anda pula! Anda boleh membuat pengeluaran pendapatan apabila mencapai jumlah minimum RM100.

Mudah - Program yang direka sangat mudah tetapi berkesan. Publisher hanya perlu menerima tugasan yang diberikan oleh ChurpChurp. Tweet tugasan tersebut mengikut syarat yang ditetapkan dan akan menerima pendapatan apabila tweet tersebut telah diluluskan. Anda hanya perlu memiliki akaun Twitter dan Facebook sahaja untuk sertai program ini.

Semakin berkembang - Setiap hari program ChurpChurp semakin berkembang dan berkembang. Lebih banyak 'Advertiser' menggunakan perkhidmatan ChurpChurp setiap hari. Ini bermakna lebih banyak tugasan untuk para 'publisher'.

Percuma - Untuk menyertai program ini, anda tidak memerlukan sebarang bayaran. Pendaftran ahli adalah percuma sahaja. Oleh itu, pendapatan yang diperolehi oleh anda adalah 100%! Berbaloi-baloi bukan?

Setelah beberapa bulan menyertai program ChurpChurp ini, Sop rasa sangat berpuas hati. Sop sentiasa menerima tugasan untuk Tweet. Semoga program ChurpChurp terus maju dan memberi pendapatan lumayan kepada ahli.

Apa anda tunggu lagi, sertai program ChurpChurp sekarang!


Galeri gambar:
EmoticonEmoticon