13 September 2010

secretwhisper.net - lady in blue?

secretwhisper.net blog yang berwarna biru ini bukan sekadar blog peribadi tetapi juga blog kesenian, blogshop dan blog perkhidmatan.


Blog peribadi
- menceritakan perjalanan hidup penulis sama ada suka dan duka untuk dikongsi bersama. Kisah-kisah menarik beliau dirakam sebagai kenang-kenangan di blog


BlogShop
- penulis juga berkemahiran membina Bracelet menyediakan perkhidmatan tempahan bracelet kepada pengunjung. Hasil beliau sangat cantik dan halus keseniannya.

Perkhidmatan ICT
- Sebagai seorang yang berkelulusan dalam bidang ICT, beliau juga menyediakan perkhidmatan membina laman web dan grafik. Harga yang berpatutan ditawarkan kepada semua

Artwork - Photo
- Beliau juga meminati dunia grafik dan photografi. Hasil-hasil beliau dipaparkan di blog dan pelawat boleh melihat dan juga memuat turun hasil tersebut.


Tagline sebagai "Lady in blue" oleh pemilik blog yang juga dikenali sebagai Wawa ialah pemilik blog secretwhisper.net ini. Berikut adalah maklumat ringkas mengenai Wawa:
The name is Najwa. Sometimes being called as Wawa. Was born on May 18th, 1984. IT Engineer . Computer, Movies & Music are part of her life. Describes herself as a dreamer, worrier, passionate, caring (sometimes a little too much) & easily annoyed. Too much of anything is bad enough. Finding a balance in life is the key. 
Ingin mengenali beliau lagi? Sila rujuk secretwhisper.net dan sudi-sudi berkenalan yer :)

Galeri gambar:


------------------------------------------------------------------

Blog secretwhisper.net merupakan pembeli ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog secretwhisper.net adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : 165x75
Tempoh : 1 bulan
Tarikh : 13 September 2010 hingga 12 Oktober 2010

Terima kasih kepada Blog secretwhisper.net kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini


EmoticonEmoticon