23 September 2010

Portal Islam Murabbi Dot Net - Mencari Redha AllahPertamanya, ucapan tahniah kepada pihak admin Portal Islam Murabbi Dot Net kerana berjaya membina portal berbentuk Islamik. Dikala ini kita sering melihat ramai yang membina portal-portal berbentuk hiburan. Ini kerana pencarian terhadap sumber tersebut sangat tinggi. Malah terdapat juga yang sanggup membina laman-laman yang tidak sopan!


Semoga kehadiran laman web berunsur keislaman ini boleh membantu mengembangkan maklumat tentang Islam kepada semua. Selain Portal Islam Murabbi Dot Net, terdapat beberapa laman web keislaman yang lain diwujudkan terutama di Malaysia tetapi setiap laman web mempunyai keistimewaan tersendiri. Mungkin di sana lebih satu segi, di Portal Islam Murabbi Dot Net lebih dari segi yang lain. Jika ingin melihat sendiri keistimewaan tersebut, sila lawat Portal Islam Murabbi Dot Net.


Pertama kali Sop singgah Portal Islam Murabbi Dot Net, rasa sejuk sangat kerana pemilihan warna tema yang sesuai serta template yang sangat kemas. Semua tersusun rapi, memudahkan pelawat untuk merujuk atau melawat ruangan yang disediakan.


Apa yang menarik di Portal Islam Murabbi Dot Net?
Portal Islam Murabbi Dot Net menyediakan beberapa ruangan seperti Aplikasi, Forum, Artikel, Design, Resepi Top Blog dan lain-lain lagi. Setakat hari ini, jumlah ahli berdaftar dengan Portal Islam Murabbi Dot Net ialah seramai 1,980 orang. Setiap hari, terdapat ahli baru yang berdaftar. Pendaftaran ahli adalah PERCUMA!


Apa tunggu lagi, jom lawat Portal Islam Murabbi Dot Net untuk sertainya sekarang!


------------------------------------------------------------------

Portal Islam Murabbi Dot Net merupakan pembeli ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog Portal Islam Murabbi Dot Net adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : Header Ads (new)
Tempoh : 1 bulan
Tarikh : 20 September 2010 hingga 19 Oktober 2010

Terima kasih kepada Portal Islam Murabbi Dot Net kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini 


EmoticonEmoticon