14 September 2010

Padinno.com - perjalanan ini

Latar belakang Padinno.com
Padinno.com ialah blog peribadi mengenai perjalanan seorang blogger yang dikenali sebagai padin. Blog yang bermula tahun 2008 ini telah diikuti (follower) oleh 453 orang dan jumlah pelawat ialah 33552 [setakat hari ini].

Paparan Padinno.com
Template Padinno.com yang sentiasa berwarna kuning sangat ceria pasti menarik pelawat yang singgah. 'Header' blog yang ditempah khas boleh beliau sentiasa berubah mengikut musim atau acara. Beliau juga menggunakan 'frame entry' menjadikan blog 'load' lebih cepat. Ingin memiliki 'template' seperti beliau? Boleh minta beliau tolong ajarkan :)

Apa yang menarik di Padinno.com?
Terdapat banyak yang menarik di blog Padinno.com sehingga Sop tidak mampu menyenaraikan semuanya. Oleh itu, sila terjah ke blog beliau untuk melihat sendiri keistimewaannya. Antara yang menarik adalah seperti berikut:

    Create your own banner at mybannermaker.com!
  • Pengopi Tegar - komuniti peminat kopi yang diwujudkan oleh beliau untuk bertujuan berkongsi informasi, maklumat, tutorial, tips dan sebagainya bersama ahli. Ia adalah berkongsep warung kopi alam maya. Terdapat banyak aktiviti yang dirancang untuk ahli seperti majlis perjumpaan, lepak-lepak, rombongan dan lain-lain lagi. Semua dijemput untuk sertai geng "pengopi tegar".
  • Informasi - Sajian maklumat oleh blog Padinno.com merangkumi semua aspek seperti kesihatan, automotif, tips, fesyen dan lain-lain lagi
  • Blog peribadi - disamping itu, sebagai blog peribadi penulis tidak pernah membuat update tentang diri sendiri. Setiap aktiviti, acara, pendapat atau perkongsian perasaan dirakamkan dalam bentuk penulisan blog. Sekiranya anda mengikuti perkembangan cerita peribadi beliau, anda pasti dapat mengenali hati budi beliau.
  • Lain-lain? Jom terjah Padinno.com
Pemilik blog Padinno.com

Jejaka yang dikenali sebagai Padin menggunakan tagline "jangan buat aku angin.. kalau angin, aku main layang2.." seorang yang peramah, ceria dan friendly. Sila jenguk di sini untuk profile beliau. Anda pasti tidak akan segan untuk berkawan dengan beliau. Status? Anda perlu bertanya terus dengan beliau yer.. :) Apa tunggu lagi, jom singgah blog Padinno.com sekarang!


------------------------------------------------------------------

Blog Padinno.com merupakan pembeli ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog Padinno.com adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : 165x75
Tempoh : 3 bulan
Tarikh : 14 September 2010 hingga 13 Disember 2010

Terima kasih kepada Padin kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini 


EmoticonEmoticon