25 September 2010

Menjana pendapatan melalui kraftangan

Adakah anda tahu kraftangan boleh menjana pendapatan yang lumayan? Margin Keuntungan melebihi 500% dengan kos serendah 70sen sahaja?

Mulakan perniagaan internet dari sini
Tahukah anda. Kini ramai yang mula menjana pendapatan secara sampingan di internet. Inilah peluang keemasan anda untuk memulakan perniagaan internet anda sendiri. Kini anda telah mempunyai produk yang boleh dipasarkan melalui internet iaitu keychain sulaman benang.

Jika anda tidak tahu membina laman web. Jangan risau kerana produk terbaru saya, Video Tutorial Pakej Lengkap Membina Laman Web akan membantu anda menghasilkan laman web dengan mudah tanpa asas I.T. Maklumat tentang produk ini ada pada banner dibawah sekali.

Jangan berlengah lagi, mula perniagaan internet anda sekarang juga. Saya jamin perniagaan yang kecil ini akan membuahkan idea-idea perniagaan yang lebih hebat untuk anda usahakan kelak. Jadikan perniagaan keychain sulaman benang sebagai batu loncatan untuk anda berjaya di dunia usahawan.

Jadikan perniagaan ini sebagai satu proses pembelajaran anda untuk menceburi perniagaan internet. Setalah anda memahami selok belok perniagaan internet, saya yakin anda akan lebih berjaya dengan apa juga jenis perniagaan yang anda inginkan.

Siapa yang boleh membuat perniagaan ini?

  • Pelajar-pelajar IPTA yang ingin mempelajari selok-belok perniagaan sambil mengaut keuntungan yang lumayan.
  • Siswazah yang menggangur atau pelajar yang menunggu keputusan SPM. Inilah masanya anda membuktikan kepada keluarga anda. ANDA BOLEH BERJAYA...
  • Mereka yang kekurangan modal tetapi berminat untuk memulakan perniagaan. Perniagaan ini merupakan langkah pertama anda menceburi dunia usahawan..
  • Ibu-bapa yang mempunyai anak-anak yang tidak bekerja. Dan ingin melihat anak-anaknya berjaya dalam bidang perniagaan. Inilah asas-asas perniagaan terbaik untuk anak-anak anda sebelum mereka membuka perniagaan lain yang lebih hebat.
  • Atau mereka-mereka yang ingin menjadikan kraftangan sebagai hobi untuk diberikan kepada yang tersayang.
Berminat? Ingin maklumat lanjut, jom terjah di sini.


EmoticonEmoticon