26 September 2010

DiGi iPhone 4 Real

Seperti entry sebelum-sebelum ini, telah didedahkan tentang kenapa saya inginkan iPhone 4 (DiGi iPhone 4 Me) dan kelebihannya (DiGi iPhone 4 Play). Adalah menjadi impian semua untuk memiliki telefon pintar yang canggih ini dan saya antara dalam senarai tersebut. Ingin mendapat tawaran terbaik untuk iPhone 4 ini? DiGi mampu merealisasikan impian dengan tawaran terhebat. Lihat di sini untuk maklumat lanjut.Telah lihat Pelan DiGi iPhone 4?
Apa yang menarik perhatian saya dan suka mengenai Pelan DiGi iPhone 4 ialah tawaran yang terendah oleh DiGi. Tawaran serendah RM 58 bagi iDiGi 88! Iyer, RM 58 sahaja. Potongan dari RM88 hingga RM58 sangat menarik hati. Saya percaya dengan pakej RM58, semua pengguna mampu memilikinya.

Apa yang kita dapat dengan pelan iDiGi 88 ini?
  • menikmati lebih penggunaan percuma
  • menikmati kadar terendah selepas penggunaan percuma bulanan
  • tiada kejutan pada bill selepas melebihi kauta bulanan
  • menikmati panggilan termurah kepada rakan dan keluarga
  • menikmati percuma panggilan, SMS, MMS untuk talian tambahan
Ingin maklumat lanjut? Sila rujuk di sini.


Itu baru satu pelan, adal lagi pelan lain yang ditawarkan iaitu iDiGi 138 dan iDiGi238. Semua pelan adalah menarik. Ini yang menjadikan Pelan DiGi iPhone 4 sangat hebat!

Sungguh tertarik dengan pelan yang ditawarkan. Semoga dengan pelan ini, semua impian rakyat Malaysia untuk memiliki iPhone 4 tercapai (termasuk saya). DiGi semestinya pilihan yang terbaik!


EmoticonEmoticon