17 September 2010

Bluedianthus.com - My Music, My Computer, My Life


Sekiranya dilihat tagline blog Bluedianthus.com, "My Music, My Computer, My Life" mungkin kita telah mendapat gambaran mengenai blog beliau. Tetapi sebenarnya blog Bluedianthus.com lebih dari itu. Ia bukan sekadar berkaitan dengan "My Music, My Computer, My Life" tetapi meliputi semua perkara cuma tumpuan lebih banyak berdasarkan tagline tersebut.

Blog Bluedianthus.com mungkin tidak asing kepada ramai bloggers kerana pemilik Bluedianthus.com turut dikenali ramai. Entry blog banyak menyentuh tips-tips blogging sangat membantu terutama kepada yang baru menceburi dunia blog. Sop sendiri juga selalu singgah untuk membaca entry blog.

Pemilik Bluedianthus.com bukan sahaja pandai ber'blog' tetapi juga bijak dalam mencari pendapatan internet. Beliau sentiasa berkongsi dengan pelawat Bluedianthus.com bagaimana mendapat pendapatan internet tersebut. Sekiranya anda juga ingin menambah pendapatan melalui internet, sila terjah ke blog Bluedianthus.com untuk mengetahui bagaimana beliau menjana pendapatan tersebut. Ikuti usaha-usaha beliau untuk berjaya.

Selain itu, pemilik Bluedianthus.com juga mempunyai blog lain juga. Ingin tahu blog yang lain? Sila jenguk di blog Bluedianthus.com, anda pasti menjumpainya.

Paling 'best', jika anda tinggalkan jejak di blog Bluedianthus.com, pasti pemiliknya akan menziarahi anda kembali. Apa tunggu lagi, jom kenali beliau di Bluedianthus.com!

------------------------------------------------------------------

Blog Bluedianthus.com merupakan pembeli ruang iklan di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog Bluedianthus.com adalah seperti maklumat berikut:

Jenis iklan : 165x165
Tempoh : 1 bulan
Tarikh : 17 September 2010 hingga 16 Oktober 2010

Terima kasih kepada Bluedianthus.com kerana berminat menyewa ruang iklan di blog RH.
Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini 


EmoticonEmoticon