06 September 2010

Blog TeeIslamic - bekalkan pakaian bercirikan Islam
Dimasa kini, pengaruh luar sangat kuat mempengaruhi kehidupan kita seharian. Antara pengaruh tersebut ialah cara berpakaian. Didapati remaja-remaja memakai pelbagai jenis fesyen mengikut peredaran terkini. Dalam mengikut peredaran fesyen tersebut, terdapat juga fesyen yang jauh meninggalkan budaya masyarakat kita. Contohnya t-shirt yang memamparkan gambar-gambar tidak senonoh seperti tengkorak, hantu, pistol, pisau dan sebagainya yang melambangkan keganasan dan sebagainya. Terdapat juga tulisan-tulisan yang tidak sesuai dicetak pada t-shirt menjadi kegilaan remaja sekarang.

Kini anda boleh memiliki t-shirt yang bercirikan kesenian Islam. Dengan design yang menarik dan kemas, ia mampu menarik perhatian. Mungkin anda sukar untuk mendapatkan t-shirt seperti ini dipasaran namun begitu tidak lagi dengan Blog TeeIslamic yang mana anda boleh mendapatkan bila-bila masa dan di mana sahaja. Klik di sini untuk membuat tempahan.

Blog TeeIslamic menyediakan beberapa design dan akan ditambah dari masa ke semasa. Design tersebut bukan sahaja sesuai kepada lelaki tetapi juga kepada perempuan. Klik sini untuk melihat koleksi produk Blog TeeIslamic.

Produk ini sangat sesuai untuk remaja dan juga dewasa. Ia boleh untuk kegunaan sendiri atau dihadiahkan kepada pasangan, rakan atau sebagai cenderamata. Harga yang ditawarkan adalah sangat berpatutan. Klik sini untuk melihat produk dan harga yang ditawarkan.

Sebarang pertanyaan, anda boleh rujuk ruangan soalan lazim Blog TeeIslamic atau terus hubungi pengusaha laman blog ini di sini.

--------------------------------------------------------------------------

Blog TeeIslamic merupakan pembeli ruang iklan yang pertama di blog Riwayat Hariku (RH). Tempahan ruang iklan oleh Blog TeeIslamic adalah seperti maklumat berikut:
Jenis iklan : 165x75
Tempoh : 1 bulan
Tarikh :  6 September 2010 hingga 5 Oktober 2010

Untuk menyewa ruang iklan di blog RH, sila rujuk di sini


EmoticonEmoticon