12 June 2010

Peraduan - Hoi!!! AMIRUL ARIF


Semasa blohwalking tadi, terjenguk blog Hoi!!! AMIRUL ARIF yang membuat peraduan kali pertama. Hadiah tidak begitu lumayan tetapi cukup untuk memberi pernghargaan kepada peserta peraduanya. Syarat-syarat peraduan adalah seperti berikut:  1. anda adalah salah seorang follower Hoi!!! AMIRUL ARIF
  2. buat satu post entri di blog anda dan ceritakan serba sedikit tentang Hoi!!! AMIRUL ARIF
  3. *PERHATIAN di akhir entri anda,buat slogan dgn ayat di ini..."saya rasa Hoi!!! AMIRUL ARIF akan lebih menarik perhatian pembaca jika....."
  4. setelah siap entri, link kan juga ke blog Hoi!!! AMIRUL ARIF dan bagi link entri kat komen di bawah
  5. pemenang dikira berdasarkan cerita yg menarik dan jujur selain slogan yg mencuri perhatian..
  6. sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada PUJANGGA

HADIAH YANG BAKAL DITERIMA :
-topup RM10 kepada pemenang post entri paling menarik oleh juri giveaway
(jumlah hadiah = seorang)
-topup RM5 kepada top referrer giveaway...sila pastikan nama anda diletakkan sbg referrer
(jumlah hadiah=seorang)

Sekiranya berminat, sila rujuk di sini.

<-------------------------Entry kontest------------------->

Apa yang aku suka tentang blog Hoi!!! AMIRUL ARIF ialah template yang berlatar belakangkan hutan hijau. Sejuk mata memandang. Biasa orang yang memilih warna-warna sejuk ini mewakili peribadi yang cukup "COOL" jugak. Kalau tak percaya, baca artikel tentang rahsia warna.

Perkara lain mengenai blog Hoi!!! AMIRUL ARIF ialah perkongsian informasi dengan pembaca blognya. Mungkin blog beliau masih baru tetapi diharapkan terus dapat berkembang dengan sentiasa membuat update terkini juga mencari ilmu berkaitan dengan blogger. Bak kata perpatah, usaha tangga kejayaan.

Akhir kata, saya rasa Hoi!!! AMIRUL ARIF akan lebih menarik perhatian pembaca jika menyediakan lebih banyak artikel yang menarik dan sesuai dengan semua pelawat. Blog Hoi!!! AMIRUL ARIF juga perlu lebih mesra pengunjung dimana memaparkan lebih banyak topik-topik supaya pelawat akan terus menbaca dan membaca blognya. Jangan lupa pastikan blog telah dibuat modifikasi mersa SEO untuk mendapat pelawat dari injin pencari (free traffic tuh!).

Semoga maju jaya dan sukses selalu!


EmoticonEmoticon