13 June 2010

Keputusan Peraduan Teka dan Menang - Berapa berat Azwar?

Setelah seminggu Peraduan Teka dan Menang - Berapa berat Azwar? berlangsung, akhirnya dengan rasminya di tutup hari ini. Kepada yang tidak sempat membuat tekaan, sila terus bersama blog Riwayat Harikuu kerana Peraduan Teka dan Menang akan diadakan setiap minggu. Jadilah follower blog Riwayat Hariku untuk mendapat update terkini tentang peraduan ini.


Berikut adalah senarai peserta keseluruhan yang telah membuat tekaan:

Jumlah berat sebenar Muhammad Azwar ialah,(jeng jeng jengggg) :


Jawapannya ialah 13.1kg. Tiada yang dapat meneka dengan tepat. Oleh itu, pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang paling hampir. Pemenang bagi Peraduan Teka dan Menang - Berapa berat Azwar? dengan rasminya ialah:

Kura-kura - 13.45 kg 

Tahniah kepada Kura-kura yang berjaya meneka paling hampir tepat. Anda berjaya memenangi hadiah RM 20 kad tambah nilai sebarang talian, hadiah istimewa DIGI dann ruang iklan saiz 125x125. Maklumat mengenai hadiah akan dihubungi melalui emel.
Kepada yang menyertai peraduan ini, terima kasih diucapkan. Jangan berputus asa kerana peraduan baru akan diumumkan tidak lama lagi untuk minggu ke tiga bulan Jun 2010. Teruskan bersama blog Riwayat Hariku untuk kemaskini terkini peraduan. 

Sekian, terima kasih.


EmoticonEmoticon