14 May 2010

Tak berjaya Project Alpha Instant Cash Blogging - Week 10(b)

Alamak.. tak berjaya ker?
Sebenarnya dalam projek ni, Week 10(b) baru mencuba. Itu pun mendapat tunjuk ajar dari Mia Liana tentang bagaimana untuk menyertai program ini. Oleh itu, tak terkilan kalau tak berjaya tetapi lebih memberi semangat untuk aku terus berusaha. Lagi pun seronok masuk projek kerana blogger perlu berlumba-lumba dan peka dengan maklumat semasa oleh Project Alpha. Blogger yang berjaya hanya 50 entry yang pertama!! Tu yang susah tu...!

Siapa yang belum tahu tentang projek ini, sila lawati di sini. Kepada yang berjaya, tahniah diucapkan kerana anda memang hebat!

Berikut emel yang menerangkan aku tidak menang.. huhuhuhu:

Dear Nuffnanger,

Thank you for your participation in Week 10(b) of Project Alpha's Instant Cash Blogging!

We appreciate your effort to submit your entry, however we were only looking for the first 50 valid entries. As such, we regret that we cannot credit RM 20 to your account because of either one of the following reasons:

1. Your entry was among the first 50 to be submitted, but did not fulfill all the requirements stated.
2. Your entry was not among the first 50 entries.

Nevertheless, you can still try your luck at Instant Cash Blogging in the following weeks to come, and we hope to receive your entries soon! For more updates on Instant Cash Blogging, log on to http://projectalpha.com.my/instant-cash-blogging.

2 comments:

 1. sama la. aku pon tak berjaya.
  harap2 yang 11 dpt ehe

  ReplyDelete
 2. iyer ker rekrazie..
  tak per.. kita cuba lagi yek..
  usaha tangga kejayaan.. huhuhu

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon