17 May 2010

Mendapat Buffered Earnings Nuffnang setelah lama sunyi

Terima kasih kepada Nuffnang kerana memberikan blog utama aku Buffered Earnings setelah sekian lama kehabisan Buffered Earnings sebelum ini. huhuhu..

Selain itu, blog kedua aku menerima Buffered Earnings tetapi blog tersebut kurang menerima kunjungan pelawat. Blog tersebut juga jarang dikemaskini kerana tugasan harian. Oleh itu, kurang harapan untuk mendapat lebih pendapatan dari blog tersebut.

Setakat ini, aku masih mencari-cari formula untuk mendapat Buffered Earnings ini. Jika hendak merujuk kepada traffic, blog kedua aku hanya ciput sahaja trafficnya tetapi juga memerima Buffered Earnings. Jika hendak merujuk kepada bintang iklan, hanya menerima 3 bintang sahaja untuk blog kedua tersebut.

Apa-apapun, terima kasih kepada Nuffnang kerana Buffered Earnings dan iklan-iklan lain yang terpapar di blog aku. Harap-harap lebih banyak iklan akan muncul dan lebih banyak pendapatan aku dapat.. huhuhuhu..

5 comments:

 1. seronok bila dapat buffered earning kan

  p/s : jangan lupa mengikuti episod 8 siri Antara Dia,Kau Dan Aku hanya di www.hanspunyablog.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. tahniah sebab dapat buffered

  ReplyDelete
 3. @ hans - memang seronok.. bila dapat buffered, baru kencang iklan keluar..
  @ akuvision - terima kasih..

  ReplyDelete
 4. teringin gak mia nk buffered earning tuh... mcmana hek? ada tips tak?

  ReplyDelete
 5. @ Mia Liana - ini yg sop sedang cari, tp blom jumpa cam mana pemilihan oleh Nuffnang. Mesti dorang ada faktor pemilihan blog untuk bg Buffered

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon