08 May 2010

Menang hadiah menarik di Weeave

Pernah dengar Weeave? Rasanya setiap blog terpapar iklan Weeave ini kerana ia salah satu pengiklan dengan Nuffnang. Aku tertarikh dengan peraduan yang anjurkan oleh Weeave yang menawarkan hadiah seperti berikut:
@ MacBook
@ XBox 360
@ Blackberry Bold 2
@ Blackberry Curve

Kalau menang tempat ke 4 pun tak apa jika tidak menang hadiah utama. Handphone aku agak naif kerana housing telah calar-balar, pen stick dah patah. Oleh kerana itu, aku perlu mendapatkan handphone baru! (Hehehehe.. boleh menang ker)

Setiap peraduan mesti ada menang dan kalah. Yang penting kita berusaha. Dalam banyak-banyak peraduan anda masuk, mungkin ada hari bertuah untuk anda. Dikala ini, memang banyak blogger berlumba-lumba mengadakan peraduan dengan menawarkan hadiah yang menarik. Antaranya blog Denaihati yang menawarkan hadiah Laptop Acer Aspire One.

Apa itu WEEAVE?
Weeave ialah social feed yang mana semua sebagai ahli anda boleh mengambil berita ringkas melalui laman Weeave. Anda juga boleh membuat update status setiap laman sosial melalui laman Weeave. Oleh itu anda tidak perlu ke semua laman sosial untuk membuat update status. Yang paling penting, laman ini telah dimajukan oleh Digi dan Mojuix (Syarikat Malaysia).

Antara laman sosial yang support di laman Weeave:
# Gmail
# Facebook
# Twitter
# Yahoo
# hi5
# flickr
# MSN
# Google Talk
# Myspace
# Youtube
# Gmail

Untuk menyertai pertandingan Weeave ini sungguh mudah, register jadi ahli dan kemudian dapatkan link rujukan anda. Promosi link tersebut kepada rakan-rakan. Pememang dikira berdasarkan jumlah yang berdaftar atau klik dari link anda tersebut.

Untuk maklumat lanjut, sila KLIK SINI.


EmoticonEmoticon