21 May 2010

Kenapa status Nuffnang aku Ordinary(non-exclusive)

Tadi bila check akaun Nuffnang tetiba lihat Membership status : Ordinary(non-exclusive). Kenapa pula jadi cam ni? Sedangkan baru pagi tadi check masih lagi glitterati. Apa salah aku? Bila baca T&C, tidak pula rasanya aku terlanggar apa-apa T&C. Kalau cam cam ni, abis lah aku. Habis la keistimewaan atau kehebatan sebagai Exclusive Nuffnanger.

Sebelum ni pernah juga terjadi, apabila seminggu jugak, baru kembali kepada glitterati. Bukan apa, kebanyakkan pertandingan atau event perlu kepada blogger berstatus glitterati. Harap-harap status aku kembali kepada glitterati.

Huhuhuhu.. sedih....!!

4 comments

erk? hantar ticket kepada dorang....

nanti gliterrati muncul la balik tu...

dia nak gurau2 je...

hehehehe

@ kaizen - hantar tiket kpd org? x paham..??
@ Marina - awak pun sama? senasib
@ MX - harap2 muncul cepat. Saya dan buang web yg dimasukkan dlm list blog kerana tiada pelawat. Terbaca kat T&C salah satu sbb dia ambik blk status tu..


EmoticonEmoticon